Χριστούγεννα 2020: Το γιορτινό βίντεο της Disney θα σε κάνει κομμάτια - Αλλά αξίζει να το δεις | κοσμικα , viral | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / VIRAL
15:58
10/11/2020

Χριστούγεννα 2020: Το γιορτινό βίντεο της Disney θα σε κάνει κομμάτια - Αλλά αξίζει να το δεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο. Πάρε χαρτομάντηλα και πάτα το "Play".

Η αντίστροφη μέτρηση για τις φετινές γιορτές έχει ξεκινήσει ενώ δεν είναι λίγος ο κόσμος που έχει ήδη στολίσει το σπίτι του.

Η παράδοση θέλει μεγάλες εταιρείες σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς να ετοιμάζουν συγκινητικά βιντεάκια για τις γιορτές με σκοπό τη διαφήμιση και στόχο το συναίσθημα του κοινού.

Φέτος, τη σεζόν "άνοιξε" η Disney με την πρώτη εορταστική ιστορία που είναι, φυσικά, ως είθισται, συγκινητική.

Περί οικογένειας και αγάπης ο λόγος. Πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ένα κοριτσάκι από τις Φιλιππίνες που λαμβάνει έναν Μίκυ Μάους ως δώρο από τον πατέρα της εν έτη 1940.

Στη συνέχεια, ο χρόνος προχωρά 64 χρόνια και το κοριτσάκι ζει πλέον με την εγγονή της στην οποία με τη σειρά της δωρίζει το κουκλάκι της παιδικής της ηλικίας.

Γιαγιά και εγγονή περνούν μαζί πολύ χρόνο, με την ιστορία να εστιάζει στις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα για τις οποίες όμως χρόνο με τον χρόνο η νεαρή κοπέλα δείχνει όλο και λιγότερο ενδιαφέρον.

Κάποια στιγμή, το αυτάκι του Μίκυ κόβεται και αυτό δίνει το έναυσμα για κάτι πολύ σπουδαίο. Ιδού το βίντεο και... καλές γιορτές!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ