Παγκόσμια Μέρα Αγκαλιάς και τη γιορτάζουμε με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της Finos Films | κοσμικα , viral | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / VIRAL
18:09
21/1/2021

Παγκόσμια Μέρα Αγκαλιάς και τη γιορτάζουμε με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της Finos Films

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια μέρα που φέτος έχει διαφορετική βαρύτητα καθώς "υμνεί" ένα αγαθό που έχουμε στερηθεί τόσο πολύ εδώ και πολύ καιρό.

Για εμάς τους μεσογειακούς λαούς, λόγω ιδιοσυγκρασίας, η αγκαλιά κρατά έναν ξεχωριστό ρόλο στη ζωή μας και τώρα που την έχουμε στερηθεί λόγω πανδημίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης την έχουμε εκτιμήσει ακόμη περισσότερο.

Σήμερα, 21/1, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς, αν και επίσημα δεν έχει καταγραφεί από τον ΟΗΕ, όπως οι υπόλοιπες. Οι χώρες όλες, όμως το αναπαράγουν και έχει υιοθετηθεί παγκοσμίως.

Η ιδέα προήλθε το 1986 από τον φοιτητή Kevin Zaborney, ο οποίος έψαχνε ακόμη έναν τρόπο ώστε να προσφέρουμε αγκαλιές στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Πόσο μας έχουν λείψει οι αγκαλιές. Αυτές οι μεγάλες που μοιραζόμαστε με τόση αγάπη με τους δικούς μας ανθρώπους. Για να γιορτάσουμε τη σημερινή μέρα, εκφράζοντας την ελπίδα να τελειώσει σύντομα αυτή η "καταδίκη" του "απαγορεύεται" ιδού το βίντεο που με τόση φροντίδα επιμελήθηκαν οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τη σελίδα της Finos Films στο Facebook.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ