Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Δίαιτας: Ναι, υπάρχει και τέτοια και τη γιορτάζουμε με ένα απίθανο βίντεο | κοσμικα , viral | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / VIRAL
19:32
6/5/2020

Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Δίαιτας: Ναι, υπάρχει και τέτοια και τη γιορτάζουμε με ένα απίθανο βίντεο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σήμερα... "περιδρομιάστε" ελεύθερα, όπως μας προτρέπουν και οι ήρωες της Finos Films. Ε καλά, ας μην το πάρουμε τοις μετρητοίς!

Όπως διαβάζουμε λοιπόν στο sansimera.gr η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας είναι ένας βρετανικής εμπνεύσεως εορτασμός, που καθιερώθηκε το 1992 από μία πρώην ανορεξική, την Μέρι Έβανς-Γιανγκ, επικεφαλής της αντιδιαιτικής καμπάνιας στη Μεγάλη Βρετανία και συγγραφέως του μπεστ σέλερ «Τα έχεις όλα, χωρίς να κάνεις δίαιτα». Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6  Μαΐου.

Ο εορτασμός αυτόας "μας καλεί να αποδεχθούμε το σώμα μας χωρίς κόμπλεξ, να γιορτάσουμε την ομορφιά και την ποικιλομορφία όλων των φυσικών μεγεθών του ανθρώπινου σώματος. Να κηρύξουμε μορατόριουμ μιας μέρας στη δίαιτα και στην εμμονή μας για απώλεια βάρους. Να πληροφορηθούμε τις βλαβερές συνέπειες που μπορεί να έχει μία δίαιτα αδυνατίσματος. Να συμβάλουμε στον τερματισμό των διακρίσεων κατά των υπέρβαρων συνανθρώπων μας".

Εμείς προσυπογράφουμε εναντίον των υπερβολών προς πάσα κατεύθυνση και υπέρ μιας ισορροπημένης διατροφής, σημαντικό "όπλο" στο πλευρό της καλής ψυχικής υγείας.

Ιδού και γελάστε ελεύθερα!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ