Γυμναστήριο-μπαρ στο Λονδίνο: Κάνουν γιόγκα και πίνουν τεκίλα για καλύτερες επιδόσεις [vds] | κοσμικα , viral | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / VIRAL
16:00
1/11/2016

Γυμναστήριο-μπαρ στο Λονδίνο: Κάνουν γιόγκα και πίνουν τεκίλα για καλύτερες επιδόσεις [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, δίνοντας, μάλιστα, ιδέες και σε άλλους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων να κάνουν το ίδιο. 

 

Ο εκπαιδευτής γιόγκα, Ντέιβιντ Σίε, στο Ινστιτούτο Yogabeats στο Λονδίνο, πρωτοτυπεί προτρέποντας τις αθλήτριες που επιλέγουν το μάθημά του να πίνουν μερικά σφηνάκια τεκίλα πριν και κατά την διάρκεια του μαθήματος.

«Με τα μαθήματα να γίνονται συνήθως το βράδυ, όταν οι περισσότερες γυναίκες είναι ήδη κουρασμένες, ακόμη κι ένα σφηνάκι μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα να γίνει πιο δραστήρια και να έχει περισσότερη διάθεση. Το αλκοόλ 'καταπολέμα' τις αναστολές και επηρεάζει το γραμμικό τρόπο σκέψης του αριστερού εγκεφάλου, κάνοντας όσες κάνουν γιόγκα να νιώθουν πιο οικεία και να μην σκέφτονται τίποτα άλλο», αναφέρει ο Ντέιβιντ. 

Ωστόσο, η γυμναστική στο Yogabeat δεν «μένει» μόνο στην γιόγκα, καθώς υπάρχει και ένα ευχάριστο διάλειμμα χορού. Μετά από μερικά σφηνάκια, όλα μπορεί να γίνουν... Ιδού και οι αποδείξεις στο βίντεο.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ