Γιορτή της Μητέρας 2020: Η συγκλονιστική φωτογραφία που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μας! | κοσμικα , viral | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / VIRAL
13:21
10/5/2020

Γιορτή της Μητέρας 2020: Η συγκλονιστική φωτογραφία που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μας!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου γιορτάζουμε την ημέρα της Μητέρας ως μία μοναδική ευκαιρία να τους δείξουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας. 

Οι γυναίκες που μας έφεραν στον κόσμο και μας χάρισαν το μοναδικό δώρο της ζωής. Σήμερα, Ημέρα της Μητέρας 2020. Σήμερα όμως 10 Μαΐου δείχνουμε την τεράστια αγάπη μας και στις γιαγιάδες αφού εκείνες είναι δύο φορές μητέρες. 

Το 2015 ο Ιταλός Giancarlo Mursciniano ανέβασε στο facebook μία συγκλονιστική φωτογραφία που έκανε αστραπιαία το γύρο του διαδικτύου και έγινε viral. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία που συνεχίζει να συγκλονίζει, εμφανίζεται ο ίδιος να κρατά την 87χρονη γιαγιά του Antonia, η οποία πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Ο νεαρός Ιταλός έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Αυτό είναι η αγάπη. Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη 31η Δεκεμβρίου της ζωής μου, αλλά αυτό είναι μέρος της καθημερινότητάς μου. Κάποια εποχή με κρατούσες εσύ στα γόνατα και τώρα είναι η σειρά μου, μικρή μου γιαγιά, χωρίς ντροπή ή φόβο και θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι τι ζωή πρέπει να την ζούμε και να δίνουμε μάχη γι’ αυτήν.” 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που θα συνεχίσει να υμνεί τη συγκεκριμένη ημέρα για πολλά χρόνια ακόμη!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ