Θελω βοηθεια | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
8:46
4/1/2015

Θελω βοηθεια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Νανά

Μου ειπε να φασωθουμε αλλα δεν ξερω καν τι ειναι το φασωμα...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεια Λουκια μου ειπε ενα αγορι να φασωθουμε αλλα δεν ξερω καν τι ειναι το φασωμα και τι γινεται...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νανά μου, καλύτερα να το αφήσεις. Αφού δεν ξέρεις τι είναι το "φάσωμα" σημαίνει ότι δεν είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο κι ότι αν το κάνεις θα είναι βεβιασμένο, μπορεί ακόμα και τραυματικό για σένα.

Βλέπεις η συγκεκριμένη έκφραση σημαίνει να κάνεις διάφορα προκαταρκτικά του σεξ με κάποιον (π.χ. φιλιά στο στόμα, άγγιγμα του στήθους και των γεννητικών οργάνων, στοματικό κ.ά.) χωρίς όμως να προχωρήσετε στη διείσδυση του πέους στον κόλπο σου.

Όταν θα είσαι έτοιμη να "φασωθείς" θα το ξέρεις, γιατί θα είναι κάτι που θα έρθει φυσικά χωρίς να το προγραμματίσεις, ενώ θα ζεις τον πρώτο σου έρωτα με κάποιο αγόρι, το οποίο θα εμπιστεύεσαι και με το οποίο θα νιώθεις πολύ κοντά. Έτσι, όχι μόνο δεν θα σε ενοχλήσουν αυτές οι πράξεις, αλλά θα τις επιθυμείς και θα τις ανταποδίδεις αυθόρμητα με μια γλυκιά και θερμή διάθεση.

Όταν όμως κάποιος σου προτείνει κάτι τέτοιο έτσι ψυχρά, σαν να σου προτείνει να πάτε μαζί σινεμά, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις κι ότι η όλη εμπειρία θα είναι εντελώς αμήχανη για να μην πω απωθητική.

Αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος. Πες του όχι λοιπόν. Έχεις καιρό για όλα αυτά κι όταν έρθει η ώρα τους θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν, γλυκά και όμορφα. 
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ