Θέλει στοματικό | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
14:34
20/6/2013

Θέλει στοματικό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Aπορημένη

Τον τελευταίο καιρό με πρήζει με το στοματικό. Του έχω εξηγήσει πως δεν θέλω να το κάνω αλλά εχθές μου φάνηκε πως η κατάσταση ξέφυγε λιγάκι!

Αγαπητή θεία Λουκία χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σου για ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και λίγο καιρό, έχω δει πως απαντάς σε πολλά γράμματα άλλων αναγνωστριών γιαυτό σε παρακαλώ αν μπορεί απάντα και στο δικό μου!Τα έχω με ένα αγόρι εδώ και 5 μήνες, έχουμε ολοκληρώσει κανονικά όλα οκ και τον τελευταίο καιρό με πρήζει με το στοματικό. Του έχω εξηγήσει πως δεν θέλω να το κάνω αλλά εχθές μου φάνηκε πως η κατάσταση ξέφυγε λιγάκι! Κάναμε έρωτα και μετά προσπαθούσε να με πείσει να του κάνω στοματικό. Του έλεγα πως δεν ήθελα, πως αηδιάζω και δεν μ' αρέσει και μου έλεγε μα πως ξέρεις πως δεν σου αρέσει αφού δεν το έχεις δοκιμάσει και έλα έστω λίγο δοκίμασε και τέτοια! Σε κάποια στιγμή να φανταστείς καταντήσαμε να πλακωνόμαστε κάπως στο κρεβάτι όχι κανονικό ξύλο όμως έτσι και αυτός να προσπαθεί να με βάλει εκεί εγώ να βάζω τα χέρια μου και μετά να του ρίχνω χαστούκια ε μετά ηρεμήσαμε. Αργότερα όταν έφευγα μου είπε πως κάναμε πρόοδο και τουλάχιστον ακούμπησε στο πρόσωπο μου και τέτοια και του είπα με την χαρά θα μείνει γιατί δεν πρόκειται να το κάνω! Το συγκεκριμένο δεν είχε ξανασυμβεί γιατί του είχα εξηγήσει πως δεν ήθελα και εντάξει δεν το έκανε θέμα, μήπως φταίει το ότι είναι 17 και φέρεται ανώριμα ή τίποτα τέτοιο; Η σχέση μας πηγαίνει μια χαρά και βγαίνουμε έξω μαζί και όλα τα κάνουμε και μου έχει πει κιόλας πως δεν θέλει να με πιέζει και του είπα εχθές θυμήσου τι μου έχεις πει!Θα έλεγα πως με θέλει μόνο για το κρεβάτι του από την στιγμή που ζητάει και αυτό το κάτι παραπάνω αλλά και έξω κυκλοφορούμε μαζί όπως είπα και μιλάμε και όλα, εσύ τι πιστεύεις ότι μπορεί να φταίει; Τι ακριβώς θέλει από εμένα; Με αγαπάει όπως λέει στα αλήθεια και μήπως το χθεσινό φταίει που νομίζει πως θα λυγίσω και θα το κάνω γιατί συνήθως του κάνω τα χατίρια; Σε παρακαλώ απάντησε μου θεία Λουκία γιατί έχω απελπιστεί σκέφτομαι τα χθεσινά και απορώ. Υπάρχει κάτι έτσι ώστε να το αλλάξω αυτό να πιάσει το νόημα και να ξεκολλήσει; Τι συμπεραίνεις εσύ από το όλο θέμα; Στείλε μου όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί εγώ τον αγαπώ πολύ και θέλω να αλλάξω τα πράγματα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κορίτσι μου, είναι απόλυτο δικαίωμα σου να κάνεις μόνο ό,τι σ' αρέσει στο σεξ, χωρίς να καταπιέζεσαι ή να εξαναγκάζεσαι σε τίποτα. Όμως, το να παίρνεις τόσο σοβαρά ένα τόσο ανούσιο ζήτημα δείχνει ότι εσύ έχεις το πρόβλημα κι όχι εκείνος. Άλλωστε, το να ζητάει ένα αγόρι από την κοπέλα του να του κάνει στοματικό σεξ, είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο και δεν δέχεται καμιά παρερμηνεία.

Όμως, το γεγονός ότι εσύ βλέπεις το στοματικό ως υπερβολική "παραχώρηση" και με βάση αυτό αμφισβητείς τα συναισθήματα του δείχνει ότι έχεις μια λανθασμένη αντίληψη για την ερωτική πράξη, αφού τη βλέπεις σαν μια πράξη ανταλλαγής και όχι μια πράξη μοιράσματος και προσφοράς αμοιβαίας ικανοποίησης.

Έτσι όμως στερείς τον εαυτό σου από την οικειότητα και τον αυθορμητισμό του σεξ και το μετατρέπεις σε κάτι φτηνό και εμπορεύσιμο. Νομίζω λοιπόν ότι αν θέλεις να αλλάξεις κάτι, θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο σκέφτεσαι για τον έρωτα και ν' ανοίξεις λίγο τους ορίζοντες σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ