Τελειώνει... στη λεκάνη | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
14:25
2/5/2014

Τελειώνει... στη λεκάνη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
mandy

Την στιγμή της κορύφωσης δεν τελειώνει ποτέ μπροστά μου (ούτε μέσα μου, ούτε στο στόμα, ούτε κάπου αλλού πάνω μου) παρά τρέχει στο μπάνιο για να προλάβει...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Ενώ δείχνει να ευχαριστιέται το σεξ μαζί μου και να έρχεται σε πλήρη οργασμό την στιγμή της κορύφωσης δεν τελειώνει ποτέ μπροστά μου (ούτε μέσα μου, ούτε στο στόμα, ούτε κάπου αλλού πάνω μου) παρά τρέχει στο μπάνιο για να προλάβει να τελειώσει! Είμαστε βέβαια στην αρχή της σεξουαλικής μας ζωής ακόμα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί να οφείλεται αυτό :/ Ντρέπομαι να τον ρωτήσω...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δεν χρειάζεται να τον ρωτήσεις το γιατί. Απλά πες του ότι θα ήθελες πολύ να τον δεις να τελειώνει μπροστά σου γιατί κάτι τέτοιο είναι πολύ σέξι και δεν υπάρχει λόγος να κρύβεται από σένα. Αντίθετα, το να τρέχει στο μπάνιο για να εκσπερματώσει εκτός από ξενέρωμα είναι και κωμικό.

Πιθανότατα αυτό που κάνει να οφείλεται σε κάποια προηγούμενη αρνητική εμπειρία του, ή σε κάποια παρανόηση για την ορθή σεξουαλική συμπεριφορά, όπως το να έχει ακούσει ότι πρέπει να τελειώνει μακριά από το σώμα σου (εννοώντας το αιδοίο σου) κι αυτός να το έχει πάρει κατά γράμμα και φεύγει όντως πολύ μακριά.
Τρέχα και γύρευε...

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ