Συχνά ατυχήματα με το προφυλακτικό | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
6:25
9/9/2013

Συχνά ατυχήματα με το προφυλακτικό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρία

Πάντα το τοποθετεί με τον ίδιο τρόπο και πάντα το έχουμε πάρει από φαρμακείο, ελέγχοντας βέβαια και την ημερομηνία λήξης. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα! χρειάζομαι τη βοήθεια σας και τη συμβουλή σας!! είμαι με ένα παιδί δύο χρόνια, σεξουαλική επαφή μεταξύ μας έχουμε τον τελευταίο έναν χρόνο. δυστυχώς, όμως, έχουμε αρκετά συχνά ατυχήματα, κατα τα οποία μας σπάει το προφυλακτικό, χωρίς να γνωρίζουμε το τι ακριβώς φταίει, αφου πάντα το τοποθετεί με τον ίδιο τρόπο και πάντα το έχουμε πάρει από φαρμακείο, ελέγχοντας βέβαια και την ημερομηνία λήξης. Χαρακτηριστικά, λείψαμε μια βδομάδα για διακοπές πρόσφατα, και είχαμε τέσσερις φορές ατύχημα, με προφυλακτικά διαφορετικής εταιρείας και από διαφορετικό φαρμακείο αγορασμένα. τι μπορεί να φταίει κ τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαράκι μου, δεδομένου ότι τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείτε είναι σε καλή κατάσταση -όπως μου τα λες- τότε το πρόβλημα οφείλεται ακριβώς στον τρόπο τοποθέτησης τους.

Το κόλπο είναι να ακουμπάς απλά το προφυλακτικό στην κορυφή του διεγερμένου πέους, πιάνοντας το από την προεξοχή που έχει στην κλειστή άκρη και μετά να το ξετυλίγεις απαλά μέχρι να φτάσει στη βάση.

Δεν χρειάζεται, ούτε τράβηγμα, ούτε τέντωμα. Απλά πρέπει ν' αφήνεις την προεξοχή όπως είναι ώστε να υπάρχει χώρος για το σπέρμα. Αλλιώς, αν τεντώνετε υπερβολικά το προφυλακτικό είναι επόμενο να σκίζεται την κρίσιμη στιγμή.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ