Στοματικό σεξ | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
6:30
25/9/2013

Στοματικό σεξ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ναντια

Κάνω στοματικό σεξ στον φιλο μου μετά τη ερωτική πράξη, αλλά άκουσα πως δεν πρέπει να γίνεται μετά την σωματική επαφή.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα θεία Λουκια!  Είχαμε συζήτηση με της φίλες μου και έτσι μου έδωσαν αφορμή να σου στείλω αυτό το μήνυμα! Όταν κάνω στοματικό σεξ στον φιλο μου το κάνω μετά τη ερωτική πράξη, με αποτέλεσμα το πέος του να έχει κολπικά υγρα και άκουσα πως δεν πρέπει να γίνεται μετά την σωματική επαφή.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νάντια μου, δεν υπάρχει καμιά βάση σε αυτό που άκουσες, εκτός κι αν έχεις προσβληθεί από κάποια μόλυνση που θα μπορούσε να μεταφερθεί στη στοματική κοιλότητα (όπως π.χ. χλαμύδια ή κονδυλώματα).

Εφόσον όμως είσαστε και οι δύο υγιείς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να του κάνεις στοματικό μετά το κολπικό σεξ. Στο κάτω-κάτω δεν έχει καμιά διαφορά από άποψη υγείας, από το να σου κάνει εκείνος στοματικό σεξ, όπου πάλι έρχεται σε επαφή με τα υγρά σου.

Βέβαια, αν μιλάμε για πρωκτική διείσδυση, το πράγμα αλλάζει, καθώς σ' αυτή την περίπτωση όντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μόλυνσης αν προχωρήσεις στο στοματικό ή το κολπικό σεξ, χωρίς προηγουμένως εκείνος να έχει ουρήσει και πλυθεί με χλιαρό νερό και σαπούνι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ