Στοματικο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
19:01
20/4/2015

Στοματικο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Παναγιωτης

Μου ζηταει να της κανω στοματικο, εμενα ομως δεν μου βγαινει. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Η κοπελα μου μου ζηταει να της κανω στοματικο. Εμενα ομως δεν μου βγαινει. Να τονισω πως η κοπελα ειναι πεντακαθαρη δεν ειναι δηλαδη οτι σηχαινομαι απλα δεν μου βγαινει. Η ιδια θεωρει οτι δεν νιωθω και πολλα γι αυτην! Ποια ειναι η γνωμη σου;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Παναγιώτη μου, δεν μπορώ να ξέρω τι νιώθεις για την κοπέλα σου, ούτε γενικότερα τι είδους αντιλήψεις και πεποιθήσεις έχεις για το σεξ. Βλέπεις, εκτός από τα συναισθήματα σου για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η ψυχολογία σου και η διάθεση σου την ώρα της ερωτικής πράξης εξαρτώνται κατά πολύ και από το σύνολο της προσωπικότητας σου.

Ταυτόχρονα, αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι ειδικά στο σεξ δεν πρέπει να κάνεις τίποτα που δεν θέλεις ή δεν σου βγαίνει, ιδιαίτερα αν το έχεις ήδη δοκιμάσει και νιώθεις άσχημα. Βέβαια, αν δεν το έχεις δοκιμάσει μπορείς να το κάνεις για μια φορά τουλάχιστον γιατί μπορεί και να σ' αρέσει τελικά. Αυτό ισχύει διπλά αν η κοπέλα σου σού κάνει στοματικό χωρίς να διαμαρτύρεται.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ