Σεξουαλικό πρόβλημα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
8:34
28/7/2013

Σεξουαλικό πρόβλημα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αννίτα

Ολοκλήρωνε σχεδόν πάντα. Τους τελευταίους τέσσερεις μήνες όμως εκείνος δυσκολεύεται...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή θεία Λουκία,θα ήθελα τη βοήθεια σου σε ένα θέμα που έχει προκύψει και αφορά το σεξ με τον σύντροφό μου. Είμαστε μαζί 6 χρόνια, όμως δεν μένουμε μαζί και κάνουμε σεξ 1 εως 2 φορές την βδομάδα. Εκείνος είναι 38 χρόνων κι εγώ 30. Το σεξ ήταν καλό κι εκείνος ολοκλήρωνε σχεδόν πάντα. Τους τελευταίους τέσσερεις μήνες, εκείνος δυσκολεύεται και σπάνια ολοκληρώνει. Έχουμε δοκιμάσει διαφορετικά είδη προφυλακτικών αλλά και πάλι παραπονιέται οτι δεν έχει καλή αίσθηση. Μήπως φταίει κάτι σ'εμένα; Νομίζω οτι δεν με θέλει όπως πρώτα. Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αννίτα, αν δεν έχει αλλάξει κάτι σε σένα και στη συμπεριφορά σου, τότε θα πρέπει να δεις τι έχει αλλάξει στη ζωή του συντρόφου σου. Μήπως αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ή προβλήματα με τη δουλειά του; Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα υγείας που αγνοεί; Ή μήπως έχει άλλη; Σίγουρα πάντως κάτι άλλο τον βασανίζει και του βγαίνει στο σεξ.

Σε κάθε περίπτωση -κι εφόσον έχεις αποκλείσει το ενδεχόμενο της απιστίας- καλό θα ήταν να κάνει ένα ιατρικό τσεκ απ με έμφαση στο καρδιαγγειακό σύστημα, το ζάχαρο και τη λειτουργία του θυρεοειδούς του, γιατί πολλές περιπτώσεις σεξουαλικής δυσλειτουργίας οφείλονται σε σχετικά προβλήματα.

Αν βέβαια καταλήξετε ότι η αιτία είναι περισσότερο ψυχολογική, θα σας βοηθούσε να συμβουλευτείτε έναν σεξολόγο, ο οποίος είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας καθοδηγήσει στο συγκεκριμένο ζήτημα. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ