Σεξ στη περίοδο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
6:39
12/4/2011

Σεξ στη περίοδο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
κατια

Το σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου επιτρέπεται; Ή μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

 

Καλησπέρα! Το σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου επιτρέπεται; Ή μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Επίσης το ελεύθερο σεξ; Περιμένω απάντηση. Ευχαριστώ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

 

Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα με τη σεξουαλική πράξη κατά τη διάρκεια της περιόδου, αν βέβαια το ταίρι σου δεν φοβάται τη θέα του αίματος και ταυτόχρονα έχεις αποκλείσει το ενδεχόμενο να σου μεταδώσει κάποιο σεξουαλικό νόσημα που ήδη μπορεί να έχει. Εννοείται ότι και σ' αυτή την περίπτωση πρέπει να τηρούνται όλοι οι σχετικοί κανόνες υγιεινής, δηλαδή το τοπικό πλύσιμο των γεννητικών οργάνων πριν και μετά την πράξη, με ζεστό νερό και σαπούνι.

Κατά τα άλλα, δεν έχεις κανένα λόγο γιατί να στερηθείς το σεξ αυτές τις μέρες. Μάλιστα, πρέπει να ξέρεις ότι η ερωτική πράξη και ο οργασμός λειτουργούν σαν φυσικά παυσίπονα, οπότε έχεις ακόμη έναν λόγο να προχωρήσεις.

Ως προς το ελεύθερο σεξ τώρα, οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι σαφώς πιο περιορισμένες σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες του κύκλου, αλλά δεν αποκλείονται και εντελώς. Οπότε, είναι στο χέρι σου να πάρεις τα ρίσκα σου, ιδιαίτερα αν μιλάμε από την τέταρτη μέρα και μετά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ