Πρωκτικό σεξ και χαλάρωση | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
8:11
8/7/2012

Πρωκτικό σεξ και χαλάρωση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Eύα

Έχω ανησυχήσει επειδή έχω διαβάσει στο ιντερνετ για ατυχήματα, ακράτεια και άλλα που μπορεί να προκύψουν.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα Θεία Λουκία. Με λένε Εύα και είμαι 16 χρονών. Είμαι σε σχέση με ένα παιδί συνομήλικό μου εδώ και 1 χρόνο. Πρόσφατα ολοκληρώσαμε τη σχέση μας. Γρήγορα μου ζήτησε να προχωρήσουμε και στο πρωκτικο σεξ και αν και στην αρχή είχα αμφιβολίες, στο τέλος είπα το ναι γιατί τον εμπιστεύομαι και είναι πολύ καλός μαζί μου. Αυτό που με απασχολεί είναι μήπως χαλαρώσει μετά από καιρό ο πρωκτός μου. Έχω ανησυχήσει επειδή έχω διαβάσει στο ιντερνετ για ατυχήματα, ακράτεια και άλλα που μπορεί να προκύψουν. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις: Πόσες φορές τη βδομάδα μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να έχω επιπτώσεις (χαλάρωση); Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. ΥΓ. Εννοείται ότι πάντα χρησιμοποιούμε προφυλακτικό.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Εύα μου, αν το κάνεις σωστά, δηλαδή χωρίς να πονάς δεν κινδυνεύεις από χαλάρωση. Αν πονάς όμως, τότε σημαίνει ότι κάτι δεν κάνεις σωστά και μπορεί να τραυματίσεις τους ευαίσθητους ιστούς της περιοχής.

Γι' αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, να φροντίζεις να έχεις ενεργηθεί προηγουμένως, να το πηγαίνετε πολύ αργά και να χρησιμοποιείτε άφθονο λιπαντικό. Βλέπεις, ο πρωκτός δεν έχει σχεδιαστεί από τη φύση γι' αυτή τη χρήση, αντίθετα με τον κόλπο που είναι ειδικά κατασκευασμένος για να δέχεται το αντρικό μόριο και να επανέρχεται κάθε φορά στην αρχική του κατάσταση μετά την πράξη.

Ωστόσο, αν προσέχεις τα σημεία που είπαμε πιο πάνω και σ' ευχαριστεί θα μπορούσες να το κάνεις καθημερινά, χωρίς να εκδηλώσεις κάποιο πρόβλημα άμεσα, ή στο μέλλον.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ