Πρόβλημα Στήθους | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
6:47
20/7/2012

Πρόβλημα Στήθους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ντροπαλή

Κομπλάρω ακόμη και όταν πλησιάζει στο στήθος μου, το οποίο είναι μικρό... Όσο σκέφτομαι οτι πιάνοντάς το μέσα από το σουτιέν ή βλέποντάς το θα απογοητευτεί, ντρέπομαι όλο και περισσότερο... 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία καλημέρα..! Είμαι με ένα αγόρι σχεδόν 3 χρόνια, αυτός 18 εγώ 16... Παρόλο που δεν έχουμε προχωρήσει γιατί εγώ δε θέλω και ούτε ΚΑΝ με πιέζει, κομπλάρω ακόμη και όταν πλησιάζει στο στήθος μου, το οποίο είναι μικρό... Όσο σκέφτομαι οτι πιάνοντάς το μέσα από το σουτιέν ή βλέποντάς το θα απογοητευτεί, ντρέπομαι όλο και περισσότερο και κομπλάρω, αν και το μικρό στήθος δεν κρύβεται (και δε φοράω ενίσχυση)... Αυτό το παθαίνω κάποιες φορές και με όλο μου το σώμα...Αυτός είναι πραγματικά πολύ ευγενικός και συγκρατημένος... Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να χαλαρώσω και όποτε γίνεται αυτό παθαίνωι ταχυκαρδία... Πώς μπορώ να το ξεπεράσω;... Σε παρακαλώ απαντησέ μου, γιατί τόσα χρόνια είμαι έτοιμη να σκάσω...! Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!...:)

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου έχεις την εντύπωση ότι ο φίλος σου δεν βλέπει ότι έχεις μικρό στήθος και δεν ξέρει τι να περιμένει όταν το πιάσει; Κι αν του ήταν τόσο σημαντικό το μέγεθος του στήθους σου ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος σου, θα έμενε μαζί σου τρία χρόνια χωρίς να του αρέσει;

Για σύνελθε λίγο και σταμάτα τις βλακείες σε παρακαλώ. Ο φίλος σου θα είναι πανευτυχής να δει το γυμνό σου στήθος και ακόμη ευτυχέστερος αν τον άφηνες να το πιάσει, για να μην πούμε αν τον άφηνες να δει ολόκληρη γυμνή. Άσε τις ντροπές λοιπόν και σταμάτα να βασανίζεσαι άνευ λόγου και αιτίας. Είσαι κάτι πολύ περισσότερο από το μέγεθος του σουτιέν σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ