Πρόβλημα εγκεφαλικό ή σωματικό; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
6:54
8/9/2014

Πρόβλημα εγκεφαλικό ή σωματικό;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
evri

Κανουμε συχνά σεξ, άλλα δεν προτιμάμε την στάση''απο πάνω'' σχεδόν πότε...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία καλήσπερα. Εχεις άκρως βοηθητικά άρθρα. Σε ευχαριστούμε για αυτό. Θέλω να μοιραστώ μαζί σ το προβλημα μου . Με το αγορι μ είμαστε 3 χόνια μαζι, κανουμε συχνά σεξ, άλλα δεν προτιμάμε την στάση''απο πάνω'' σχεδόν πότε κ αυτο γιατι κάθε φορά που γίνεται του πέφτει.Τον έχω ρωτησει κ μου λέει  το παθαίνει γιατί νιώθει πως δεν το κανει αυτος. Δεν ξερω αν αληθευει αυτό. Τι πιστεύεις;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, δεν τίθεται θέμα να έχει σωματικό πρόβλημα. Απλά για δικούς του λόγους η συγκεκριμένη στάση τον ξενερώνει. Μπορεί να μην βολεύεται, να νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο, να μην του αρέσει να σε βλέπει υπό αυτή τη γωνία, ή τρέχα γύρευε…

Το γεγονός είναι ότι η στάση "η γυναίκα από πάνω" δεν του αρέσει και θα πρέπει να το σεβαστείς χωρίς να το αναλύεις και τόσο πολύ.

Στο κάτω-κάτω, υπάρχουν τόσες άλλες στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε για να σπάτε τη μονοτονία. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Εφόσον κάνετε συχνά σεξ και το απολαμβάνετε και οι δύο, αυτό είναι που μετράει.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ