Παρθενικος υμενας | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
14:34
4/7/2013

Παρθενικος υμενας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ειρηνη

Oταν ολοκληρωσα δεν εβγαλα αιμα. Το αγορι μου επιμενει οτι εσπασε απο ταμπον...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Πριν ολοκληρωσω ειχα χρησιμοποιησει 2-3 φορες ταμπον (το μικρο μεγεθος). Ομως οταν ολοκληρωσα δεν εβγαλα αιμα. Το αγορι μου επιμενει οτι εσπασε απο ταμπον ενω εγω του εξηγω οτι συμβαινει η κοπελα να μην βγαζει αιμα. Σωστα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ειρήνη μου και οι δυο σας μπορεί να έχετε δίκιο. Βλέπεις ο παρθενικός υμένας μπορεί όντως να υποχωρήσει με τη χρήση ταμπόν (ιδιαίτερα αν είχες νιώσει κάποιο τσούξιμο ή ενόχληση όταν το πρωτοδοκίμασες), αλλά μπορεί και να είναι ιδιαίτερα ελαστικός, ή να μην υπάρχει και καθόλου σε κάποιες κοπέλες (οπότε στην πρώτη σεξουαλική επαφή δεν βλέπεις αίμα).

Όμως και στις δύο περιπτώσεις, μιλάμε για μια τεχνική λεπτομέρεια και όχι για θέμα ουσίας. Η πρώτη σου φορά είναι πρώτη σου φορά, είτε δεις αίμα, είτε όχι, είτε έχεις παρθενικό υμένα, είτε όχι.

Δεν υπάρχει λόγος να διαφωνείτε λοιπόν. Εκείνος, είναι και θα είναι ο πρώτος σου κι αυτό δεν αλλάζει, ό,τι κι απ' τα δύο αν ισχύει στην περίπτωση σου. Αυτή ήταν η δική σου, ιδιαίτερη πρώτη φορά κι έτσι αξίζει να την τιμάτε και να τη θυμάστε.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ