Ο σύντροφος μου θέλει να του βάζω δονητή | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
8:28
22/2/2015

Ο σύντροφος μου θέλει να του βάζω δονητή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λυδία

Το δοκιμάσαμε και τώρα φοβάμαι μήπως πηγαίνει και με άντρες και μου το κρύβει. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Ο σύντροφος μου, μου ζήτησε να του βάλω δονητή στον πρωκτό κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής. Το δοκιμάσαμε και τώρα φοβάμαι μήπως πηγαίνει και με άντρες και μου το κρύβει. Έχει πολλούς φίλους και έχω αρχίσει να ανησυχώ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λυδία μου, οι ανησυχία σου δεν έχει βάση. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός ενός άντρα δεν έχει σχέση με το πώς διεγείρεται αλλά με το αν προτιμά κι αν φαντασιώνεται να κάνει έρωτα με άτομα του ίδιου ή του άλλου φύλου.

Από τη στιγμή που ο σύντροφος σου ικανοποιείται μαζί σου, τα υπόλοιπα είναι τεχνικές λεπτομέρειες. Μάλιστα, πρέπει να σου πω ότι το γεγονός ότι σου ζητάει κάτι τέτοιο δείχνει πως είναι ιδιαίτερα απελευθερωμένος σεξουαλικά και πως νιώθει πολύ άνετα μαζί σου, γι' αυτό είναι κρίμα να του το βγάζεις ξινό.

Επίσης, πρέπει να ξέρεις ότι η πρωκτική διείσδυση στους άντρες προκαλεί έντονη διέγερση καθώς μ' αυτόν τον τρόπο ερεθίζεται η περιοχή του προστάτη, ο οποίος είναι μια από τις πιο ευαίσθητες ερωτογενής ζώνες τους και προκαλεί εκρηκτικούς οργασμούς.

Συνεπώς δεν έχεις κανένα λόγο να προβληματίζεσαι από τις προτιμήσεις του συντρόφου σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ