Να φοβάμαι ή όχι; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
19:16
1/12/2011

Να φοβάμαι ή όχι;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
κρυφό

Πρώτα απο όλα είμαι γένος αρσενικό, 16 χρονών και παρθένος. Θα ήθελα να μου απαντήσεις σε τρία πράγματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσω όταν έχω την πρώτη μου σεξουαλική επαφή...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία γεια σου. Πρώτα απο όλα είμαι γένος αρσενικό, 16 χρονών και παρθένος. Θα ήθελα να μου απαντήσεις σε τρία πράγματα που πραγματικά με βασανίζουν μόνο και μόνο που τα σκέφτομαι οτι θα πρέπει να τα αντιμετωπίσω όταν έχω την πρώτη μου σεξουαλική επαφή.

1. Το μέγεθος του πέους μου, το ξέρω οτι πολλοί το έχουν αυτό το κομπλεξ αλλα είμαι 16 χρονών και το πέος μου είναι 13-14 εκατοστά, αν έχω σεξουαλική επαφή το πέος μου θα μεγαλώσει; Γιατί μπορώ να πω πως δεν μου αρέσει καθόλου το μέγεθος του.

2. Η διάρκεια, όταν αυνανίζομαι μπορεί να μου πάρει απο 1 λεπτό εώς 3 λεπτά αυτό σημαίνει οτι τόσο θα κρατήσει η σεξουαλική μου επαφή ή η διάρκεια του αυνανισμού με το σεξ έχει μεγάλη διαφορά;

3. Το συγκεκριμένο δεν μπορώ να το εξηγήσω και πολύ καλά αλλα πιστεύω θα καταλάβεις τι θέλω να πω. Λοιπόν, το δέρμα που έχει το πέος μου δεν μπορώ να το κατεβάσω. Νιώθω ένα πόνο όταν το προσπαθώ και δεν το κάνω καν, σαν να μου βάζει απαγορευτικό. Η ερώτησή μου είναι υπάρχει πιθανότητα μετα την πρώτη μου σεξουαλική επαφή να μπορώ να το κατεβάσω (όπως σου είπα είμαι παρθένος) ή θα πρέπει να κάνω περιτομή; Μπορώ να πω πως το συγκεκριμένο θέμα με αγχώνει πάρα πολύ γιατί δεν θέλω να κάνω κάποια επέμβαση.

Τέλος πάντως σε ευχαριστώ πολύ και θα περιμένω την απάντηση σου.  

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλό μου 16χρονο αρσενικό, πρώτα απ' όλα δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα. Όλες οι ανησυχίες που έχεις είναι απόλυτα φυσιολογικές, καθώς απασχολούν πάρα πολλούς νέους της ηλικίας σου, αλλά λύνονται εύκολα και σχετικά απλά. Για να μην μακρηγορούμε, σου απαντώ αμέσως με τη σειρά που μου τις έθεσες:

1. Το πέος σου μπορεί να μεγαλώσει λίγο ακόμα σε μήκος, αλλά σίγουρα θα μεγαλώσει κυρίως σε πάχος (που είναι και το πιο σημαντικό), ανεξάρτητα από το αν κάνεις σεξ ή όχι. Βλέπεις, το μέγεθος του εξαρτάται κυρίως από γενετικούς παράγοντες και όχι από τη χρήση που του κάνεις. Ανεξάρτητα απ' αυτό όμως, το μήκος του μπορεί να μην σου φαίνεται ικανοποιητικό για σένα, αλλά είναι αρκετό για να ικανοποιήσει τις περισσότερες γυναίκες του πλανήτη. Συνεπώς, δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς. Απλά να θυμάσαι ότι η ικανοποίηση της γυναίκας εξαρτάται περισσότερο από την τεχνική σου και την προθυμία σου να ασχοληθείς μαζί της και με ό,τι της αρέσει να της κάνεις, παρά από τις διαστάσεις του μορίου σου.

2. Η διάρκεια της στύσης σου στο σεξ θα είναι περίπου η ίδια, ή και πιο σύντομη από αυτή που έχεις στον αυνανισμό. Αυτό συμβαίνει γιατί το ερέθισμα στο διεισδυτικό σεξ είναι πολύ εντονότερο και είναι φυσικό για έναν καινούργιο... παίκτη να βιάζεται κάπως και να μην μπορεί να κρατηθεί.

Ωστόσο, η διάρκεια της στύσης σου μπορεί να αυξηθεί σημαντικά με την εξάσκηση, αν διαθέτεις λίγη υπομονή και επιμονή. Για να το πετύχεις (είτε τώρα στον αυνανισμό, αλλά και αργότερα στο ολοκληρωμένο σεξ) πρέπει να μάθεις να αναγνωρίζεις τη στιγμή πριν την εκσπερμάτωση και τότε να σταματάς τον ερεθισμό του πέους, μέχρι να σου φύγει η πολλή κάψα και μετά να ξαναρχίζεις και να σταματάς μέχρι να μην μπορείς άλλο. Έτσι, σιγά-σιγά με με το ξεκίνα-σταμάτα και τη συνεχή προπόνηση θα πετύχεις πολύ μεγαλύτερη διάρκεια και θα μπορείς να εκσπερματώσεις κατά βούληση, όταν εσύ θέλεις κι όχι αντανακλαστικά και κατά τύχη.

Ένα τρόπος ακόμη για να απομακρύνεις τη στιγμή της εκσπερμάτωσης, εκτός από το να σταματάς τον χειρωνακτικό ερεθισμό, είναι να σκέφτεσαι ότι κάνεις κάτι πολύ βαρετό, όπως π.χ. ότι βγάζεις βόλτα τον σκύλο, ή ότι περιμένεις στην ουρά της καντίνας. Επίσης βοηθάει, αν ακριβώς την στιγμή "πριν" πιέσεις με δύναμη την κεφαλή του πέους σου, κρατώντας το με τον αντίχειρα από πάνω και τον δείκτη σου λυγισμένο από κάτω.

Τα ίδια ισχύουν βέβαια και στο διεισδυτικό σεξ, όπου για να κρατήσεις περισσότερο, θα πρέπει να βγαίνεις, να περιμένεις λίγο και μετά να ξαναμπαίνεις στον κόλπο. Αν με όλα αυτά καταφέρεις να φτάσεις προοδευτικά στα 5-10 λεπτά θα ξέρεις ότι είσαι σε πολύ καλά επίπεδα, αλλά μπορείς να φτάσεις ακόμη μακρύτερα αν το βάλεις στόχο.

3. Η περιγραφή σου με βάζει σε υποψίες ότι πάσχεις από κάποια μορφή φίμωσης. Αυτό σημαίνει ότι η ακροποσθία σου (ή κοινώς "πετσάκι") είναι κάπως στενή και δεν επιτρέπει την αποκάλυψη της βαλάνου (ή κοινώς "κεφάλι") του πέους, όπως υποτίθεται ότι θα έπρεπε να συμβαίνει όταν είσαι σε στύση. Αν η φίμωση σου είναι ελαφριάς μορφής, μπορεί πράγματι το πετσάκι να κοπεί λίγο στη βάση του, στο κάτω μέρος, εκεί που ενώνεται με τη βάλανο, την πρώτη φορά που θα κάνεις έρωτα κι έτσι να απελευθερωθεί. Αυτό όμως είναι αρκετά επώδυνο, σίγουρα θα ματώσει και σίγουρα θα σου χαλάσει αυτή την πρώτη εμπειρία. Άλλωστε, αν η φίμωση σου είναι πιο "σοβαρή", τότε μπορεί να μην μπορείς καθόλου να διεισδύσεις γιατί θα πονάς υπερβολικά και τότε καταλαβαίνεις ότι θα έρθεις σε αρκετά δύσκολη θέση απέναντι στο κορίτσι σου.

Για να αποφύγεις αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις λοιπόν, καλύτερα να πάρεις κάποια προληπτικά μέτρα. Το ένα είναι να πας σε κάποιον ειδικό γιατρό-χειρουργό, ουρολόγο, ανδρολόγο ή παιδοχειρουργό (σε παίρνει, καθώς είσαι στο μεταίχμιο ακόμη λόγω ηλικίας) για να σε εξετάσει και να σου προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για σένα. Να ξέρεις ότι η περιτομή θα σε απαλλάξει πλήρως και οριστικά από αυτό το πρόβλημα και γι' αυτό πρέπει να τη βλέπεις σαν λύτρωση κι όχι σαν πηγή άγχους.

Μάλιστα, αν θέλεις μπορείς να ζητήσεις να σου κάνουν μερική περιτομή, κατά την οποία δεν αφαιρείται το σύνολο της ακροποσθίας, παρά μόνο ένα πολύ μικρό τμήμα της σε σχήμα 'V' από το κάτω μέρος. Η τεχνική αυτή είναι εξίσου αποτελεσματική με την ολική περιτομή, αλλά είναι πιο αποτελεσματική σε ψυχολογικό επίπεδο, γιατί δεν αλλάζει τόσο δραματικά τη μορφή του πέους και δεν σε κάνει να το νιώθει "διαφορετικό".

Επίσης, παράλληλα, μπορείς να δοκιμάσεις να "διευρύνεις" την ακροποσθία σου μηχανικά, τραβώντας το πετσάκι προς το σώμα σου την ώρα που πλένεσαι με σαπούνι και ζεστό νερό στο μπάνιο. Βλέπεις το ζεστό νερό μαλακώνει το δέρμα, ενώ το σαπούνι το κάνει να γλιστράει διευκολύνοντας την προσπάθεια. Έτσι, αν η φίμωση που παρουσιάζεις δεν είναι πολύ σφιχτή, ίσως καταφέρεις σιγά-σιγά να κάνεις τη βάλανο να αποκαλυφθεί πλήρως χωρίς να πονάς.

Ωστόσο, μην αμελήσεις να πας στον γιατρό όπως είπαμε, γιατί στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις οι δραστικές λύσεις είναι οι ασφαλέστερες και οι καλύτερες, ενώ σε γλιτώνουν από μεγάλη σωματική και ψυχική ταλαιπωρία όταν έρθει η ώρα να ολοκληρώσεις τις σχέσεις σου. Συζήτησε το με τον πατέρα σου λοιπόν και ζήτα του να σε πάει σε έναν ειδικό για να κοιτάξετε το θέμα άμεσα. Μάλιστα, τώρα που έρχονται Χριστούγεννα και θα έχετε διακοπές στο σχολείο, θα ήταν και μια πολύ καλή εποχή για να κάνεις ό,τι χρειάζεται ώστε να αντιμετωπίσεις πανέτοιμος, καινούργιος κι... ετοιμοπόλεμος τη νέα χρονιά. Λίγο περισσότερο θάρρος κι αποφασιστικότητα είναι το μόνο που σου χρειάζεται. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ