Γιατί να συμβαίνει αυτό; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
6:46
9/10/2012

Γιατί να συμβαίνει αυτό;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μελινάκι

Kάποιες φορές όταν το κάνουμε κ το βγάζει απο μέσα μ είτε γ να αλλάξουμε σταση ειτε για άλλο το νιώθω λίγο πιο μαλακό

Θεία Λουκία σε συγχαίρω πραγματικά για την στήλη σου ειναι τέλεια κ την επισκέπτομαι καθημερινά. Εχω μια απορία τελευταία... Λοιπόν, με το αγόρι μου είμαστε σχεδον 1 χρόνο μαζι κ έχουμε πολυ καλη σεξουαλική ζωη! Εχω παρατηρήσει πως κάποιες φορές όταν το κάνουμε κ το βγάζει απο μέσα μ είτε γ να αλλάξουμε σταση ειτε για άλλο το νιώθω λίγο πιο μαλακό κ μετα οταν το ξαναβάζει πάλι σκληραίνει κ τελειώνει. Δεν τυχαίνει συνέχεια αυτο αλλά τυχαινει. Να επισημάνω επίσης πως σε μια σηζήτηση που είχαμε με το αγόρι μου μου είπε πως οταν έχω πολλά υγρά δεν νιώθει ιδια τριβή αυτό παει να πεί πως έχω μεγαλο κ χαλαρό κόλπο; Λες για αυτό να χάνει ελάχιστα την στύση του μερικές φορές; Θέλω πραγματικά να μου λύσεις αυτην την απορία! Και τι μπορώ να κάνω; Περιμένω με ανυπομονησία θεία Λουκία! Σε ευχαριστώ !

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μελίνα μου, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, ούτε να τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά. Προφανώς εκείνος χάνει λίγη από τη σκληρότητα της στύσης του γιατί προσπαθεί να κρατηθεί περισσότερη ώρα και κάνει επίτηδες κάποιες σκέψεις που τον σταματάνε από την κορύφωση.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί και λόγω κούρασης, αν το κάνετε για πολλή ώρα στη συνέχεια, οπότε βγαίνοντας και αλλάζοντας στάση, ή τεχνική κάνει ένα είδους διάλειμμα για να επανέλθει δριμύτερος αμέσως μετά.

Πάντως σίγουρα δεν έχει να κάνει με τον "μεγάλο και χαλαρό" κόλπο που νομίζεις ότι έχεις. Άλλωστε, τα πολλά υγρά είναι δείγμα υψηλής διέγερσης και είναι καλό να τα έχεις. Σταμάτα λοιπόν να βλέπεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και απόλαυσε τη σεξουαλική σου ζωή ως έχει. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ