Γιατι; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
14:25
18/2/2014

Γιατι;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λολα

Οποτε εχω κανει σεξ με το αγορι μου μας εχει σπασει το προφυλακτικο...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Οποτε εχω κανει σεξ με το αγορι μου μας εχει σπασει το προφυλακτικο, γιατι; Τι μπορω να κανω και εγω και εκεινος για να το διορθωσουμε;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λόλα μου, αν τα προφυλακτικά δεν έχουν λήξει (τσέκαρε την ημερομηνία κάθε φορά για σιγουριά), αν φυλάσσονται μακριά από πηγές θερμότητας και δεν έρχονται σε επαφή με αιχμηρά αντικείμενα (π.χ. νύχια, ψαλιδάκια κ.λπ.) ή λιπαρές ουσίες (π.χ. λάδι ή βαζελίνη), τότε όλο το πρόβλημα βρίσκεται στη λάθος τοποθέτηση.

Δηλαδή, μάλλον τεντώνετε και τραβάτε το προφυλακτικό πολύ χαμηλά, με αποτέλεσμα ο αέρας που εγκλωβίζεται μέσα του από την τριβή κατά τη σεξουαλική πράξη και την εκσπερμάτωση, να μην έχει πού να πάει με αποτέλεσμα αυτό να σπάει σαν παραφουσκωμένο μπαλόνι.

Για να το αποφύγετε στο μέλλον ανάλογα περιστατικά, θα πρέπει να πιάνετε το προφυλακτικό από την μικρή προεξοχή που έχει στο κλειστό μέρος του κι αφού το ακουμπήσετε απλά στο κεφάλι του πέους σαν καπελάκι -χωρίς να πιέζετε ή να τραβάτε- να το ξετυλίξετε όλο απαλά μέχρι τέλους με το άλλο χέρι και μετά να αφήσετε την προεξοχή.

Είναι τόσο εύκολο! Άλλωστε, οι παραπάνω οδηγίες αναγράφονται και στο σχετικό χαρτάκι που συνοδεύει κάθε κουτί.

Βέβαια, αν παρόλα αυτά συνεχίζετε να έχετε ατυχήματα, καλό θα ήταν να αλλάξετε το κατάστημα απ' όπου προμηθεύεστε τα προφυλακτικά, γιατί μπορεί ο έμπορος να μην τα αποθηκεύει με τον σωστό τρόπο με αποτέλεσμα να αλλοιώνονται.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ