Φρου φρου και αρώματα... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
14:30
11/6/2013

Φρου φρου και αρώματα...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Βάσω

Αρέσει στους άντρες, όταν μια γυναίκα φοράει αρώματα ή είναι προτιμότερο να έχει την φυσική της μυρωδιά;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα θεία Λουκία ! Αναρωτιέμαι αν αρέσει στους άντρες, όταν μια γυναίκα φοράει αρώματα και κρέμες σώματος. Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν την ερωτική πράξη, στο σημείο που ξεκινάνε τα φιλιά (στον λαιμό, χερια, σώμα κλπ.) είναι προτιμότερο η γυναίκα να έχει την φυσική της μυρωδιά, ή μια κρέμα σώματος με άρωμα και ένα αρωματάκι δεν βλάπτει; Το έχω απορία...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βάσω μου, αυτά είναι θέματα προσωπικού γούστου του καθενός. Κάνε ό,τι σ' ευχαριστεί δηλαδή, αρκεί να μην φλομώνεις τον άλλον χρησιμοποιώντας υπερβολικές ποσότητες.

Πρακτικά μιλώντας, ένα ουδέτερο αποσμητικό, μια διακριτική κρέμα και δυο-τρεις σταγόνες αρώματος είναι υπέρ-αρκετά. Επίσης, φρόντισε να μην βάζεις αρώματα στα σημεία που σε φιλάνε, γιατί το άρωμα συνήθως έχει πικρή γεύση και είναι μια δυσάρεστη έκπληξη που κόβει την όρεξη.

Παν μέτρον άριστον κι εδώ λοιπόν. Και να θυμάσαι ότι αν δεν καλύπτεις τελείως την προσωπική σου μυρωδιά την ώρα του ερωτικού παιχνιδιού, γίνεσαι πιο σέξι, γιατί αφήνεις τις φερορμόνες σου να αναλάβουν δράση, κάτι πολύ πιο αποτελεσματικό από το ακριβότερο άρωμα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ