Διάρκεια σωματικής επαφής | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
6:24
27/9/2013

Διάρκεια σωματικής επαφής

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Κάτια

Εκσπερματωνε μέσα σε ένα λεπτό. Μετά από τόσο καιρό αυτό το ένα λεπτό έχει γίνει πέντε λεπτά το περισσότερο!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γειά σου θεία μου! Εχω μια σχέση εδώ και 17 μήνες και από τον 4 μήνα  ξεκινήσαμε την σωματική επαφή! Αυτός μου είχε πει πως έχει κάνει σεξ άλλη μια φορά και η αλήθεια είναι πως εκσπερματωνε πολύ γρήγορα δηλαδή μέσα σε ένα λεπτό. Μετά από τόσο καιρό η αλήθεια είναι ότι αυτό το ένα λεπτό έχει γίνει πέντε λεπτά το περισσότερο ! Είναι φυσιολογικό;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κάτια μου, η πρόωρη εκσπερμάτωση -όπως ονομάζεται η κατάσταση όταν ένας άντρας δεν μπορεί να ελέγξει τη διάρκεια της στύσης του κατά την ερωτική πράξη- είναι πολύ συνηθισμένη στους νέους άντρες με περιορισμένη σεξουαλική εμπειρία και δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Δεδομένου μάλιστα, ότι το αγόρι σου έχει καταφέρει να παρατείνει τη στύση του σημαντικά μέσα σ' αυτόν τον έναν χρόνο που κάνετε έρωτα, σημαίνει ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να περιμένεις περισσότερη βελτίωση στο επόμενο διάστημα.

Απλά μην ξεχνάς να τον ενθαρρύνεις και να του δείχνεις την ικανοποίηση σου κάθε φορά που καταφέρνει  να κρατήσει λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, χωρίς υπερβολές όμως, γιατί τότε μπορεί να τον αγχώσεις και να του ανακόψεις την πρόοδο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ