Ανησυχία! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του κρεβατιού | womenonly.gr
14:31
5/11/2013

Ανησυχία!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αντιγόνη

Μου ζήτησε να ολοκληρώσουμε. Εγώ δεν ήθελα, επειδή δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα και το έβαλε λίγο μόνο...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπημένη μου θεία Λουκία, θα ήθελα να σου πω για κάτι που με απασχολεί. Ήμουν μαζί με ένα παιδί που το ξέρω πολύ καιρό και υπάρχει έλξη μεταξύ μας. Μια φορά λοιπόν που ήμασταν οι δυο αυτός ζήτησε να ολοκληρώσουμε. Εγώ δεν ήθελα, επειδή δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα και το έβαλε λίγο μόνο. Αργότερα εγώ όμως παρατήρησα λίγο αίμα στο εσώρουχο που προερχόταν από τον κόλπο. Έσπασε ο παρθενικός υμένας από αυτό το λίγο που έβαλε ή είναι απλά ένας τραυματισμός εκεί κάτω; Ελπίζω το δεύτερο! Σε παρακαλώ απαντησέ μου αν μπορείς, θα είναι πολύτιμη η απάντηση σου για μένα. Σ'ευχαριστω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αντιγόνη μου, το πιθανότερο είναι ότι δεν είσαι πλέον παρθένα. Βλέπεις, ο παρθενικός υμένας βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο του κόλπου και για να γίνει η ρήξη του δεν χρειάζεται πλήρης διείσδυση. Δηλαδή, δεν υπάρχει "λίγο" και "πολύ". Από τη στιγμή που το πέος μπαίνει μέσα σου, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ