Υπόθετα, προφυλακτικά & περίοδος | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
21:06
7/5/2014

Υπόθετα, προφυλακτικά & περίοδος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
elena

Διάβασα ότι μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στα προφυλακτικά. Μπορείς να μου πεις για πόσες μέρες μετά πρέπει να λαμβάνω πρόσθετα μέτρα προφύλαξης;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες έχω μια κολπική μόλυνση και ο γιατρός μου έδωσε κολπικά υπόθετα 200g Clotrimazole. Θα τα παίρνω για 3 μέρες. Ωστόσο διάβασα ότι αυτά μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στα προφυλακτικά. Μπορείς να μου πεις για πόσες μέρες μετά πρέπει να λαμβάνω πρόσθετα μέτρα προφύλαξης; Επίσης πειράζει να κάνω την θεραπεία ενώ έχω περίοδο;Χρειάζομαι πολύ την απάντηση σου γιατί μένω στο εξωτερικό και δεν ξέρω που να απευθυνθώ για να με βοηθήσουν!!Ευχαριστώ

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλα βρε κορίτσι μου τώρα... Εννοείται ότι ο κίνδυνος αλλοίωσης των προφυλακτικών υπάρχει για όσο διαρκεί η θεραπεία. Τώρα αφού θα τα πάρεις συνεχόμενα, καλύτερα να απέχεις από το κολπικό σεξ αυτές τις τρεις μέρες. Δεν είναι και τόσο τρομερό. Άλλωστε υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να ικανοποιηθείς αν έχεις τόσες κάψες. Έλεος πια!

Όσο για την περίοδο, δεν πειράζει να κάνεις παράλληλα τη θεραπεία, αλλά αν δεν έχεις ιδιαίτερες ενοχλήσεις καλύτερα θα ήταν να την αρχίσεις μετά, όταν θα έχεις καθαρίσει από το αίμα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ