Χρειάζεται γυναικολόγο; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
18:45
12/1/2015

Χρειάζεται γυναικολόγο;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αθηνά

Πήγε να της βάλει δάχτυλο για να ανοίξει αλλά και με το μισό μόνο πονούσε πολύ

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γειά σου Λουκία! Μια φίλη μου θέλει τη βοήθεια ειδικού αλλά της πρότεινα πριν απευθυνθούμε σε ειδικό να πάρουμε την γνώμη σου. Βασικά είναι 17 χρόνων. Είχε σχέση 1,5 χρόνο με ένα παιδί και θέλανε να προχωρήσουν αλλά δεν μπόρεσαν γιατί ο κόλπος της λογικά είναι πολύ ''μικρός''. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω. Πονάει με το παραμικρό. Μου 'λεγε ότι πήγε να της βάλει δάχτυλο για να ανοίξει αλλά και με το μισό μόνο πονούσε πολύ. Σκέφτεται να πάμε σε κάποιον γυναικολόγο να της δώσει ένα εργαλείο για να ανοίξει κάπως ο κόλπος της γιατί όσες φορές έχει προσπαθήσει πονάει.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αθηνά μου, ο γυναικείος κόλπος δεν γίνεται να είναι τόσο μικρός που να μην χωράει ένα δάχτυλο. Αυτό που γίνεται είναι ο παρθενικός της υμένας -ο οποίος βρίσκεται στην είσοδο του κόλπου- να έχει πολύ μικρό άνοιγμα και να τη δυσκολεύει ή και ταυτόχρονα εκείνη να έχει μεγάλη νευρικότητα ως προς το σεξ. Επίσης, σε κάποιες πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει κάποια ανατομική ανωμαλία που να εμποδίζει την πρόσβαση στο εσωτερικό του κόλπου και τότε χρειάζεται οπωσδήποτε ιατρική παρέμβαση.

Σε κάθε περίπτωση, μια επίσκεψη σε γυναικολόγο είναι αυτό που πρέπει να γίνει ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο υπάρχει κάποιο ανατομικό πρόβλημα ή αν τα εμπόδια που αντιμετωπίζει η φίλη σου προέρχονται από το μυαλό της.

Άλλωστε κάθε κοπέλα στην ηλικία της θα έπρεπε να κάνει προληπτικά μια τέτοια επίσκεψη, είτε είναι σεξουαλικά ενεργή, είτε όχι, είτε αντιμετωπίζει προβλήματα είτε όχι. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ