τι ειναι η καλλιεργεια κολπικου υγρου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
16:14
16/11/2011

τι ειναι η καλλιεργεια κολπικου υγρου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ludia

Μου ειπε να κανουμε καλλιεργεια κολπικου υγρου! Τι ειναι αυτο ακριβως; Ποια ειναι η διαδικασια; Ποναει;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπερα! Εδω και αρκετες μερες εχω εντονη φαγουρα γυρω απο την ουρηθρα! Επικοινωνησα με την γυναικολογο μου και μου ειπε να κανουμε καλλιεργεια κολπικου υγρου! Τι ειναι αυτο ακριβως; Ποια ειναι η διαδικασια; Ποναει; Σε παρακαλώ απάντησε μου το συντομότερο δυνατόν γιατί αύριο πρέπει να πάω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Η καλλιέργεια κολπικού υγρού είναι μια πολύ απλή και εντελώς ανώδυνη εξέταση που γίνεται σε όλα τα μικροβιολογικά εργαστήρια. Απλά ο γιατρός (η γυναικολόγος σου ή ο μικροβιολόγος, αναλόγως το πού την θα κάνεις) παίρνει ένα δείγμα των κολπικών υγρών σου με ένα εργαλείο που μοιάζει σαν μακριά μπατονέτα για τα αυτιά. Αν το δείγμα στο πάρει η γυναικολόγος μετά θα το στείλει σε μικροβιολογικό εργαστήριο. Αν πάλι στο πάρει ο μικροβιολόγος, θα πρέπει μετά να πας στη γυναικολόγο με τα αποτελέσματα για να σου δώσει την κατάλληλη θεραπεία.

Όπως κι αν έχει, στη συνέχεια το δείγμα αυτό θα πρέπει να εξεταστεί για να διαπιστωθεί μήπως υπάρχουν παθογόνοι μικροοργανισμοί. Συνήθως, αν του έχει ζητηθεί εξ αρχής και εφόσον έχουν βρεθεί ύποπτα μικρόβια, ο μικροβιολόγος μπορεί να κάνει και τεστ ευαισθησίας στο ίδιο δείγμα για να εντοπίσει ποια αντιβιοτικά θα είναι πιο αποτελεσματικά στη θεραπεία σου. Καλό είναι λοιπόν να το ζητήσεις κι αυτό, γιατί πάντα βοηθάει στην επιλογή της κατάλληλης θεραπείας.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια πολύ συνηθισμένη εξέταση που δεν πονάει και δεν πρέπει να σε ανησυχεί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ