Θηλασμός | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
7:00
28/5/2015

Θηλασμός

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ρίτα

Μια πλαστική επέμβαση ανόρθωσης στήθους μπορει να επηρεάσει ή να αποτρέψει το μητρικό θηλασμό;

Θεία Λουκια καλησπέρα! Ηθελα να σε ρωτησω αν μια πλαστική επέμβαση ανόρθωσης στήθους (οχι αυξητικής) μπορει να επηρεάσει ή να αποτρέψει το μητρικό θηλασμό; Αν γνωρίζεις κατι σχετικα με αυτο θα ηθελα πολυ να με βοηθήσεις! Σ ευχαριστω παρα πολυ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ρίτα μου, θεωρητικά η μαστοπηξία όπως λέγεται η ανόρθωση στήθους, όταν γίνεται από έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στον θηλασμό.

Ωστόσο, αν σκέφτεσαι αυτή την καθαρά αισθητική επέμβαση, καλύτερα να την κάνεις αφού ξεμπερδέψεις με εγκυμοσύνες, γέννες και θηλασμούς. Βλέπεις, όλες αυτές οι φάσεις στη ζωή μιας γυναίκας επηρεάζουν και την εμφάνιση του στήθους και μπορεί να ακυρώσουν το αποτέλεσμα μιας επέμβασης που έγινε πρόωρα.

Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο, οι πλαστικοί χειρουργοί συστήνουν συνήθως την ανόρθωση σε γυναίκες που δεν σκοπεύουν να τεκνοποιήσουν ξανά.

Όσο ασφαλής επέμβαση κι αν είναι δεν παύει να είναι ένα χειρουργείο με τους κινδύνους, την ταλαιπωρία και τα έξοδα του και δεν λέει να μπαίνεις σ' αυτή τη διαδικασία με την προοπτική να χάσεις ό,τι κέρδισες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ