Τα νύχια μου και τα μάτια μου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
14:28
5/4/2011

Τα νύχια μου και τα μάτια μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ομορφιά

Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με τα νύχια μου. Πολλές φορές μελανιάζουν χωρίς ιδιαίτερο λόγο και συνήθως τότε είναι παγωμένα. Άλλες φορές, πάλι, είναι κατάμαυρα.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα, Θεία Λουκία! Σου εύχομαι τις καλύτερες ευχές μου και ελπίζω τα καλύτερα για σένα! Λοιπόν, το πρόβλημα μου έχει να κάνει με τα νύχια μου. Πολλές φορές μελανιάζουν χωρίς ιδιαίτερο λόγο και συνήθως τότε είναι παγωμένα. Άλλες φορές, πάλι, είναι κατάμαυρα. Plus δεν τα βάφω ποτέ. Τι συμβαίνει; Ελπίζω να μπορείς να με βοηθήσεις. Φιλιά!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλησπέρα και σε σένα και σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου! Το πρόβλημα που μου εκθέτεις δυστυχώς δεν είναι απλά πρόβλημα ομορφιάς, αλλά σύμπτωμα κάποιου ιατρικού προβλήματος και οπωσδήποτε πρέπει να συμβουλευτείς έναν γιατρό, το καλύτερο όταν το φαινόμενο θα είναι εμφανές.

Απ' ότι καταλαβαίνω πρόκειται για κάτι που δεν είναι μόνιμο, αλλά έρχεται και φεύγει και γι' αυτό πάει το μυαλό μου σε κάποιο πρόβλημα με την κυκλοφορία του αίματος και πιθανόν να σχετίζεται με την λειτουργία της καρδιάς ή των πνευμόνων.

Ωστόσο, επειδή υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν αυτό το φαινόμενο, το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον γενικό παθολόγο που θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα σε παραπέμψει στην κατάλληλη ειδικότητα αν χρειαστεί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ