Στιγμα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
14:34
10/3/2014

Στιγμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελενα

Εχω το στιγμα (μεσογειακης αναιμιας) και πολυ πιθανον να το εχει και ο αρραβωνιαστικος μου. Θα μπορουμε να κανουμε μαζι παιδια;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκια γεια! Συγχαρητηρια για τις συμβουλες σου! Θα ηθελα να σε ρωτησω, εγω εχω το στιγμα (μεσογειακης αναιμιας) και πολυ πιθανον να το εχει και ο αρραβωνιαστικος μου. Θα μπορουμε να κανουμε μαζι παιδια;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλενα μου, πριν απ' όλα θα πρέπει ο αρραβωνιαστικός σου να κάνει μια αιματολογική εξέταση που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα ώστε να μην προβληματίζεστε άδικα.

Αν εκείνος δεν έχει το στίγμα, τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Απλά θα γνωρίζετε ότι κάθε παιδί που θα κάνετε θα έχει 50% πιθανότητα να είναι φορέας της μεσογειακής αναιμίας όπως κι εσύ.

Αν πάλι, αποδειχτεί ότι έχει και ο αρραβωνιαστικός σου το στίγμα, τότε υπάρχει μια πιθανότητα 25% να κάνετε παιδί που θα πάσχει από μεσογειακή αναιμία. Η πιθανότητα αυτή είναι ίδια για κάθε εγκυμοσύνη.

Γι' αυτό το λόγο, όταν μείνεις έγκυος και εφόσον είσαστε και οι δύο φορείς, θα ήταν καλό να κάνετε τον σχετικό προγεννητικό έλεγχο ο οποίος θα δείξει έγκαιρα αν το έμβρυο πάσχει από μεσογειακή αναιμία και έτσι να έχετε το περιθώριο να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε μαζί παιδιά, αλλά με την κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ