Σταφυλόκοκκος | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
7:00
26/6/2015

Σταφυλόκοκκος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Χριστίνα

Λόγω του ότι το ανοσοποιητικό μου είναι αδύναμο, τα σπυράκια μολύνθηκαν και έτσι μετεξελίχθηκαν σε σταφυλόκοκκο. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλημέρα θεία Λουκία, πριν 2 μήνες είχα βγάλει 2 σπυράκια στην εξωτερική περιοχή του αιδοίου (ούτε εσωτερικά, ούτε πάνω στα χείλη), πήγα στην δερματολόγο μου και διέγνωσε ότι είναι σταφυλόκοκκος. Λόγω του ότι το ανοσοποιητικό μου είναι αδύναμο, τα σπυράκια μολύνθηκαν και έτσι μετεξελίχθηκαν σε σταφυλόκοκκο. Έχω ξεκινήσει αγωγή και ελπίζω να περάσει σύντομα. Η ερώτηση μου είναι η εξής, γίνεται να κολλήσει ο φίλος μου; Στις 20 Ιουλίου έχουμε κανονίσει διακοπές στην χώρα που ζει και δεν θα ήθελα να τον κολλήσω. Αν δεν μου έχει περάσει ως τότε, γίνεται να κολλήσει; Τον ενημέρωσα γι’αυτό που συνέβη και έχουμε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να τον έχω κολλήσει αφού δεν έχουμε συναντηθεί εδώ και 4 μήνες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να είσαι καλά! Και καλό καλοκαίρι.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χριστίνα μου, ο σταφυλόκοκκος του είδους που έβγαλες δεν κολλάει με τη σεξουαλική επαφή. Για να ξέρεις, το μικρόβιο του σταφυλόκοκκου υπάρχει παντού γύρω μας, αλλά για να το κολλήσεις στο δέρμα θα πρέπει να υπάρχει ήδη κάποιος ερεθισμός, όπως μπορεί να συμβεί αν κάνεις αποτρίχωση στη μικρή σου περιοχή.

Άλλωστε, εφόσον ακολουθείς θεραπεία σίγουρα θα σου έχει περάσει μέχρι τότε και δεν αξίζει να το σκέφτεσαι καν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ