Σπυράκια στην ευαίσθητη περιοχή | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:31
5/11/2013

Σπυράκια στην ευαίσθητη περιοχή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελένη

Έχω ένα σπυράκι στην ευαίσθητη περιοχή μου το οποίο δεν με ενοχλεί οπότε δεν έδωσα σημασία. Σήμερα όμως κατάλαβα πως βγήκε άλλο ένα... 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία χρειάζομαι την συμβουλή σου. Είμαι 19 και έχω ολοκληρωμένη σχέση.  Εδώ και ένα μήνα έχω ένα σπυράκι στην ευαίσθητη περιοχή μου το οποίο όμως δεν πονάει καθόλου ούτε με ενοχλεί οπότε δεν έδωσα σημασία γιατί νόμιζα πως θα περάσει. Σήμερα όμως κατάλαβα πως βγήκε άλλο ένα κοντά σε αυτό. Δεν μπορώ να τα δω γιατί είναι αρκετά πίσω και δεν ξέρω αν έχουν πύον ή όχι. Να ανησυχώ; Να πάω σε γυναικολόγο ή δεν είναι κάτι σημαντικό εφόσον δεν τα νιώθω καν;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελένη μου, δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς, αλλά καθώς δεν ξέρουμε τι μπορεί να είναι αυτά τα σπυράκια, καλύτερα να συμβουλευτείς έναν γυναικολόγο. Βλέπεις μπορεί να είναι από τίποτα, μέχρι κάποιος βουλωμένος αδένας ή ακόμη και κονδυλώματα.

Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα να είσαι σίγουρη. Άλλωστε, αν είναι κάτι σίγουρα θα πρέπει να το μάθεις και να το θεραπεύσεις με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Οπότε κρίμα είναι να το καθυστερείς και να αναρωτιέσαι στον αέρα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ