ΣΟΣ αντισυλληψη | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
14:25
13/5/2014

ΣΟΣ αντισυλληψη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρ

Μου είπε πως πρέπει να περάσουν 2 μήνες γιατι τυχαίνει να μεινεις έγκυος και στον δευτερο μήνα λήψης χαπιών.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία μου ειναι ο δευτερος μήνας που παίρνω αντισυλληπτικά και ξεκίνησα να εχω ελεύθερες επαφές με τον σύντροφο μου. Μια φιλη μου είπε πως πρέπει να περάσουν 2 μήνες γιατι τυχαίνει να μεινεις έγκυος και στον δευτερο μήνα λήψης χαπιών. Ισχύει αυτό; Κινδυνεύω να ειμαι έγκυος; Σε παρακαλω απάντησε μου γιατι θα τρελαθώ! Να σημείωσω οτι δεν εχω παραλείψει κανένα χάπι και τα παίρνω παντα την ίδια ώρα. Ευχαριστω για τον χρόνο σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Όχι βρε κορίτσι μου... Αυτά που λέει η φίλη σου είναι εντελώς άκυρα. Τα αντισυλληπτικά χάπια δρουν ήδη από την αρχή της λήψης τους, αν τα ξεκινήσεις από την πρώτη μέρα της περιόδου σου, ή μετά από 15 μέρες, αν τα αρχίσεις οποιαδήποτε άλλη στιγμή του κύκλου σου.

Άλλωστε, τα ίδια ακριβώς μπορείς να διαβάσεις και στο χαρτάκι με τις οδηγίες χρήσης τους, το οποίο είναι σίγορα πιο αξιόπιστο από οποιαδήποτε "πληροφορία" μπορείς να πάρεις από τις φίλες σου και θα πρέπει πάντα να μελετάς όποτε παίρνεις κάποιο φάρμακο.

Συνεπώς, όσο συνεχίζεις κανονικά τα αντισυλληπτικά χάπια, χωρίς καθυστερήσεις ή παραλήψεις, δεν κινδυνεύεις να μείνεις έγκυος. Χαλάρωσε λοιπόν.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ