Σκουλαρίκι στον αφαλό | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
22:36
24/7/2013

Σκουλαρίκι στον αφαλό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Γιώτα

Την τρύπα την εχω ένα μήνα και εδώ και 15 μερες έχει εμφανίσει μια κοκκινιλα από την πάνω μόνο πλευρά.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκια από μικρή μου άρεσε πολύ η τρύπα στον αφαλό. Οι γονείς μου ομως δεν ήθελαν ούτε να το ακούσουν. Έτσι και εγώ τώρα που θα παω πρώτη λυκείου αποφάσισα να το κάνω χωρις να τους το πω. Η μητέρα μου πια το γνωρίζει αλλά ο πατέρα μου δεν έχει ιδέα. Την τρύπα την εχω ένα μήνα και εδώ και 15 μερες έχει εμφανίσει μια κοκκινιλα από την πάνω μόνο πλευρά. Εγώ γενικά χρησιμοποιούσα αλατονερο αλλά όταν πρωτοεμφανίστηκε αυτό έβαζα fucicort. Εδώ και κ 5μερες χρησιμοποιώ πάλι αλατονερο. Σήμερα αποφάσισα να παω στο νοσοκομείο όπου μ είπαν να την βγάλω για 5 μερες και να βάζω fucidin και μετά να την ξανά βάλω. Πήρα το μαγαζί που την έκανα και μου είπαν ότι αμα την βγάλω θα κλείσει και για αυτό νa χρησιμοποιήσω πάλι fucicort για 3 μερες και μετά μια εβδομάδα αλατονερο και ότι θα είναι κομπλέ. Δεν εχω ιδέα τι πρέπει να κάνω. Φοβάμαι γιατί αμα γίνει χειρότερα δεν θα μπορώ να το αντιμετωπίσω μόνη μου και θα γίνει χαμος στο σπίτι. Εντωμεταξύ δεν μπορώ ν παω και εκεί που την έκανα γιατί εγώ είμαι από επαρχεία και την έκανα όταν είχα πάει Αθήνα. Τι να κάνω θεία μου;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιώτα μου, άδικα πανικοβάλλεσαι. Μια κοκκινίλα από μόνη της σημαίνει ότι το σημείο έχει ερεθιστεί, από την τριβή ή κάποιο τράβηγμα ίσως. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον θέλεις να διατηρήσεις την τρύπα, δεν πρέπει να βγάλεις ακόμη το σκουλαρίκι.

Ως προς τις αλοιφές διαφωνώ με τη Fucicort, γιατί περιέχει κορτιζόνη και δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να τη χρησιμοποιήσεις, αφού είναι ένα "βαρύ" φάρμακο κάπως υπερβολικό για την περίπτωση. Καλύτερα να βάλεις τη Fucidin που σου είπαν από το νοσοκομείο και να φροντίσεις να ξεπλένεις την πληγή με άφθονο νερό από το ντους την ώρα που κάνεις το μπάνιο σου, στρίβοντας ελαφρά το σκουλαρίκι για να μην κολλήσει.

Το αλατόνερο από μόνο του δεν προσφέρει τίποτα εκτός του να ξεπλένει τις εκκρίσεις. Προσωπικά ωστόσο, πιστεύω ότι καλύτερα απ' όλα αυτά θα ήταν να βάζεις δύο φορές την ημέρα (όχι συχνότερα όμως) ένα κοινό αντισηπτικό, όπως το Betadine και να ακολουθείς την πρακτική με το ντους που είπαμε.

Λογικά σε δύο εβδομάδες η τρύπα σου θα έχει επουλωθεί πλήρως, οπότε θα μπορέσεις να σταματήσεις κι όλες αυτές τις φροντίδες.

Η μόνη περίπτωση πραγματικής ανησυχίας είναι αν αρχίσεις να βλέπεις πύον, ή να νιώθεις τον σφυγμό σου στο σημείο, που θα ήταν ένδειξη πραγματικής μόλυνσης και τότε πραγματικά θα χρειαζόσουν τη Fucidin η οποία περιέχει ένα ελαφρύ αντιβιοτικό, χωρίς να επιβαρύνει όσο η Fucicort. Μια απλή κοκκινίλα όμως δεν είναι λόγος συναγερμού.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ