Ρευματικά | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:31
30/4/2014

Ρευματικά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Γιώργος

Από ότι φαίνεται πάσχω από ρευματοειδή αρθρίτιδα. Μου πονάνε τα γόνατα, οι αγκώνες, τα 2 μου δάκτυλα, ο μέσος και ο παράμεσος...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία λουκια είμαι 19 στα 20 και από ότι φαίνεται πάσχω από ρευματοειδή αρθρίτιδα χωρίς να έχω πάει σε ρευματολόγο να το διαπιστώσω. Σπουδάζω φυσικοθεραπεία και νομίζω πως δεν πέφτω έξω, μακάρι να πέφτω δηλαδή. Μου πονάνε τα γόνατα, οι αγκώνες, τα 2 μου δάκτυλα, ο μέσος και ο παράμεσος και καμια φορα κάτω στο πόδι, όλο αυτό μου έχει δημιουργήσει μια κατάθλιψη ευτυχώς έχω τα κολλητάρια μου. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ελπίζω σε λίγες μέρες να συνεργαστούν οι γονείς μου και να πάω σε έναν ιατρό πριν είναι αργά. Θέλω να με κατατόπισεις στο ψυχολογικό η ακόμα και στο ιατρικό αν γνωρίζεις κάτι. Η μονη μου παρηγοριά είναι ότι έχω τους φίλους μου και ότι είμαι ψιλοεμφανίσιμος. Περιμένω απάντηση και ευχαριστώ εκ τον προτερων να σε καλά.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιώργο μου, μου φαίνεται ότι αυτό από το οποίο πάσχεις είναι "το σύνδρομο του πρωτοετούς φοιτητή της ιατρικής" κατά το οποίο οι σπουδαστές μαθαίνοντας για κάποιες ασθένειες αρχίζουν να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα στον εαυτό τους.

Δεν ξέρω γιατί έχεις επιλέξει τη συγκεκριμένη πάθηση, αλλά ο πόνος στις αρθρώσεις από μόνος του δεν είναι επαρκές σύμπτωμα για να οδηγήσει στη διάγνωση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Επίσης, ούτε η ηλικία σου, ούτε το φύλο σου σε κατατάσσουν στην κατηγορία "υψηλού κινδύνου" αφού οι πιθανότητες προσβολής από ρευματοειδή αρθρίτιδα αυξάνονται για τις γυναίκες μετά τα 40 τους χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεσαι τη βοήθεια των γονιών σου για να συμβουλευτείς τον γιατρό. Αν πράγματι θέλεις να διαπιστώσεις πού οφείλονται οι πόνοι που νιώθεις, μπορείς και μόνος σου να απευθυνθείς στα εξωτερικά ιατρεία ενός νοσοκομείου που διαθέτει ρευματολόγο και να ζητήσεις να εξεταστείς απ' αυτόν.

Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση επί του θέματος δεν έχει νόημα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ