Πρωκτικό σεξ και ΣΜΝ | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:23
20/9/2013

Πρωκτικό σεξ και ΣΜΝ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελένη

Χθες στο πρωκτικό σεξ πάνω στο πάθος, έγινε χωρις προφυλακτικό. Πόσες πιθανότητες έχω να έχει μολυνθεί ο πρωκτός μου

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλημέρα. Χθες έκανα πρωκτικό σεξ πρώτη φορά με το αγόρι μου, είμαστε τρία χρόνια μαζί, ανακάλυψα στο πρώτο χρόνο που ήμασταν μαζί ότι έχω τον ιο τον κονδυλωμάτων HPV. Σε εκείνον δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα ο ιός. Χθες στο πρωκτικό σεξ πάνω στο πάθος, δεν είχαμε προφυλακτικά και η αλήθεια είναι πως δεν πίστευα ότι θα γίνει και όμως έγινε, χωρις προφυλακτικό. Τα έχω κάνει πάνω μου, φοβάμαι πάρα πολύ, πόσες πιθανότητες έχω να έχει μολυνθεί ο πρωκτός μου απο τον ιό, από μία φορά;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελένη μου, δεν γίνεται να μολυνθείς δύο φορές από τον ίδιο ιό των κονδυλωμάτων. Είτε το αγόρι σου έχει πάρει τον ιό από σένα αλλά δεν τον έχει εκδηλώσει, είτε τον είχες πάρει εσύ από εκείνον ενώ δεν είχε εμφανή συμπτώματα (καμιά φορά δεν φαίνονται με γυμνό μάτι) δεν γίνεται να σου τον ξανακολλήσει κάπου αλλού, σε άλλο σημείο του σώματος, γιατί ήδη ο συγκεκριμένος ιός συνεχίζει να υπάρχει μέσα στο σώμα σου, ακόμη κι αν έχεις θεραπευτεί και δεν εκδηλώσεις συμπτώματα ποτέ ξανά.

Στην ίδια περίπτωση, υποθέτοντας ότι το αγόρι σου έχει κολλήσει, αλλά δεν εμφανίζει τον ιό (ούτε στην κλινική εξέταση), δεν μπορεί να τον κολλήσει σε κανέναν ακόμη, γιατί η μετάδοση του γίνεται με την επαφή με το σημείο που έχει εκδηλωθεί ο ιός.

Τέλος, δεν είναι απαραίτητο το αγόρι σου να έχει κολλήσει τον ιό, ιδιαίτερα αν έχεις κάνει θεραπεία και δεν είχες ξανά πρόβλημα. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέχεις γενικότερα τις ελεύθερες επαφές, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για καινούργιες γνωριμίες, αλλά δεδομένου ότι βρίσκεσαι σε μια αποκλειστική σχέση τριών χρόνων δεν υπάρχει κανένας λόγος ν' ανησυχείς. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ