Προβλήματα στην μικρή περιοχή μου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
19:30
28/6/2011

Προβλήματα στην μικρή περιοχή μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Κατερίνα

Εδώ και 2-3 μέρες έχω άσπρα υγρά και τρομερή φαγούρα και μυρίζω πολύ άσχημα. Το αγόρι μου θέλει να κάνουμε σεξ και εγώ συνέχεια βρίσκω διαφορές δικαιολογίες γιατί πιστεύω ότι το σεξ θα κάνει κακό...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία, έχω τρομερό πρόβλημα. Εδώ και 2-3 μέρες έχω άσπρα υγρά και τρομερή φαγούρα και μυρίζω πολύ άσχημα. Το αγόρι μου θέλει να κάνουμε σεξ και εγώ συνέχεια βρίσκω διαφορές δικαιολογίες γιατί πιστεύω ότι το σεξ θα κάνει κακό σε εκείνη την περιοχή στην κατάσταση που βρίσκεται. Επίσης έχει πρηστεί λίγο και η κλειτορίδα μου. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Α και είμαι 16 χρονών. Περιμένω απάντηση σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μάλλον έχεις πάθει κάποια μόλυνση από μύκητες. Αυτό είναι ακόμα πιο πιθανό, αν είχες πάρει αντιβίωση το τελευταίο διάστημα, γιατί οι μύκητες είναι μια από τις παρενέργειες τους. Για να σιγουρευτείς όμως θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια κολπικού υγρού σε μικροβιολογικό εργαστήριο και να δείξεις τα αποτελέσματα σε κάποιον γυναικολόγο, γιατί καμιά φορά αυτές οι μολύνσεις μπορεί να εμφανιστούν σε συνδυασμό, δηλαδή να είναι περισσότερες από μία και να χρειαστεί διαφορετική θεραπεία για την κάθε μία.

Εντωμεταξύ, κάνεις πολύ καλά να μην έρχεσαι σε επαφή με το αγόρι σου γιατί μπορεί να τον κολλήσεις κι εκείνον και μετά να συνεχίσετε να κολλάτε ο ένας τον άλλον αφού θεραπευτείς εσύ. Γι' αυτό, είναι καλό να του εξηγήσεις το πρόβλημα σου, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας και αρχίσει να πιστεύει ότι δεν τον θέλεις και διάφορα τέτοια μελοδραματικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ