Πρόβλημα υγείας | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
14:23
17/3/2014

Πρόβλημα υγείας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ευρυδίκη

Η περίοδος μου είναι πολύ συχνή, δηλαδή δύο φορές το μήνα και με ελάχιστη ροή. Νιώθω έντονη κόπωση, έχω πολλούς πονοκεφάλους και ανακατέματα στο στομάχι...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω ανά διαστήματα πόνους στην καρδιά. Επίσης η περίοδος μου είναι πολύ συχνή, δηλαδή δύο φορές το μήνα και με πολύ ελάχιστη ροή. Νιώθω έντονη κόπωση, έχω πολλούς πονοκεφάλους και ανακατέματα στο στομάχι. Συχνά ξεσπάω σε κλάμα όταν θυμάμαι διάφορες καταστάσεις και τότε είναι που έχω πόνους στην καρδιά. Η απάντηση σου θα είναι πολύτιμη για μένα. Ευχαριστώ που διάβασες το μήνυμα μου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ευρυδίκη μου, τα συμπτώματα που έχεις μπορεί να είναι ψυχολογικής φύσεως, αλλά μπορεί να οφείλονται και σε κάποια διαταραχή του θυρεοειδούς, του ζαχάρου, ή σε κάποιο πρόβλημα με τη αναπαραγωγικές ορμόνες σου.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει κατ' αρχάς να συμβουλευτείς κάποιον γενικό παθολόγο, ο οποίος θα εκτιμήσει την κατάσταση, θα σου γράψει τις ανάλογες εξετάσεις και εφόσον υπάρχει ανάγκη, θα σε παραπέμψει στις σχετικές ιατρικές ειδικότητες για περαιτέρω διερεύνηση.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ