Πρόβλημα στο μάτι | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:56
12/7/2011

Πρόβλημα στο μάτι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ζωή

Από πολυ μικρή έχω έναν μικρό όγκο, κατι σαν λιπωματάκι ακριβώς κάτω από το φρύδι μου. Έχω ακουσει πως η αφαίρεση του από δερματολόγο είνα μια απλή υπόθεση!!! ΄Ομως η μητέρα μου δεν θέλει καν να ακούσει για αυτην την επεμβασούλα...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία γεια σου, Είμαι καινούρια αναγνώστρια στη στήλη σου και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί με τις συμβουλές σου!!! Θα ήθελα λοιπόν να μου δώσεις τα φώτα σου σε ένα θέμα που με απασχολεί. Από πολυ μικρή έχω έναν μικρό όγκο, κατι σαν λιπωματάκι ακριβώς κάτω από το φρύδι μου. Αν και δεν με ενοχλούσε τοσο μικρή τώρα που είμαι κ 16 χρονών πιστεύω οτι φαίνεται ιδιαίτερα αντιαισθητικό!!! Έχω ακουσει πως η αφαίρεση του από δερματολόγο είνα μια απλή υπόθεση!!! ΄Ομως η μητέρα μου δεν θέλει καν να ακούσει για αυτην την επεμβασούλα κ μου λέει πως δεν θα πρέπει να παρέμβω σε κάτι που μου έχει δωθεί απ' τον θεό!!! κ ότι το σημείο αυτό είναι πολύ ευαισθητο και μετά την επέμβαση θα μου πρηστεί και θα μου αφήσει σημάδι??? Ισχύουν τα λεγόμενά της???

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Παρότι δεν έχω εικόνα, υποθέτω από την περιγραφή σου ότι είναι κάτι που θα μπορούσε να αφαιρεθεί είτε από δερματολόγο, είτε από πλαστικό χειρουργό, χωρίς να σου αφήσει σημάδι ή άλλα προβλήματα. Ωστόσο, αυτό μόνο ένας γιατρός μπορεί να σου το επιβεβαιώσει με ασφάλεια και το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποια από τις δύο ειδικότητες που σου αναφέρω παραπάνω.

Το θέμα είναι ότι στην ηλικία που βρίσκεσαι, χρειάζεσαι την συναίνεση της μητέρας σου για να προχωρήσεις, αλλά δεν την βλέπω και πολύ πρόθυμη να συνεργαστεί. Πιθανόν να φοβάται η ίδια μια τέτοια επέμβαση γι' αυτό και σου λέει αυτές τις δικαιολογίες. Έτσι, αν δεν συμφωνήσει να πάτε σε ειδικό παρά την επιμονή σου, θα πρέπει να κάνεις υπομονή δύο χρονάκια, όταν θα έχεις ενηλικιωθεί πια και θα μπορείς ν' αποφασίζεις για τον εαυτό σου σχετικά μ' αυτό ή με οποιοδήποτε άλλο θέμα και τότε να κάνεις αυτό που δικαίως επιθυμείς.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ