Πρόβλημα με τα δόντια | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
20:16
12/11/2013

Πρόβλημα με τα δόντια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Καίτη

Δεν εμφανίζω κάποια σημάδια ουλίτιδας ούτε θέλω κάποιο σφράγισμα. Φοβάμαι μήπως έχω κολλήσει κάποιον ιό από τον στοματικό έρωτα...

Δες απίθανα γυναικεία Sex Toys, μόνο για εσένα και μόνο στο LoveJoy!

Θεία λουκία μου γεια σου. Έχω 2-3 μέρες τώρα που με πονάνε πάρα πολύ τα δόντια μου και δεν μπορώ να μασησω. Αλλά δεν εμφανίζω κάποια σημάδια ουλίτιδας ούτε ότι θέλω κάποιο σφράγισμα. Φοβάμαι μήπως έχω κολλήσει κάποιον ιό από τον στοματικό έρωτα, γιατί έχω κάνει χωρίς προφυλακτικό αλλά μόνο στο αγόρι μου. Ποια είναι τα συμπτώματα για να καταλάβω αν έχω καρκίνο στην περιοχή του φάρυγγα, λάρυγγα δεν ξέρω που είναι τέλος πάντων αλλά προκαλείται από το στοματικό ή αν έχω κάποιον ιό στην περιοχή της στοματικής κοιλότητας; Σε παρακαλώ απάντησε μου το συντομότερο για να καταλάβω αν θα πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον οδοντίατρο. Ευχαριστώ πολύ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καίτη μου, είναι περιττό να το κουράζουμε... Αφού πονάνε τα δόντια σου, σίγουρα θα πρέπει να απευθυνθείς σε οδοντίατρο, ο οποίος θα εντοπίσει και την αιτία.

Είναι εντελώς άσκοπο να προτρέχεις και φαντάζεσαι πως πάσχεις από καρκίνο στη στοματική κοιλότητα, ή ότι έχεις κολλήσει κάτι από το στοματικό σεξ. Απλά το μυαλό σου πάει εκεί γιατί μάλλον έχεις πάρα πολλές ενοχές για το θέμα.

Εν πάση περιπτώσει, το αν έχεις ουλίτιδα ή αν χρειάζεσαι κάποιο σφράγισμα μόνο ο γιατρός μπορεί να το κρίνει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ