Πρόβλημα; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:33
24/10/2013

Πρόβλημα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ΘΑΝΟΣ

Πονέσαμε λίγο και οι δύο. Από τότε το "κεφάλι" μένει ανοικτό και είναι απόλυτα στεγνό.

Καλησπέρα θεία Λουκία. Είμαι 17 και κάτι χρονών. Εδω και 3 μήνες κάναμε για πρώτη φορά έρωτα με την κοπελιά μου που είναι συνομήλικη και συμμαθήτρια μου. Είναι αλήθεια ότι πονέσαμε λίγο και οι δύο. Από τότε το "κεφάλι" μένει ανοικτό και είναι απόλυτα στεγνό. Ετσι κάθε φορά που κάνουμε έρωτα, η κοπελιά μου αναγκάζεται να το βάζει στο στόμα της για να το υγράνει και να είναι πιό ευκολη η συνέχεια (και πολλές φορές έχουμε "ατυχήματα"). Οσο και να προσπάθησα στάθηκε αδύνατο να μείνει κλειστό. Υπάρχει πρόβλημα; Θα δημιουργηθεί πρόβλημα αργότερα; Οπως καταλαμβαίνεις δεν μπορώ να το κουβεντιάσω με την μητέρα μου, μια και πατέρας μου δεν ζεί πιά. Θα θελα την συμβουλή σου. Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Θάνο μου, δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνω τι εννοείς, γιατί αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η κατάσταση του πέους σου όταν βρίσκεται σε χαλάρωση.

Αν εννοείς λοιπόν ότι ακόμη κι όταν το πέος σου βρίσκεται σε κατάσταση χαλάρωσης, η βάλανος (το κεφάλι) του πέους σου παραμένει μονίμως εκτεθειμένη και δεν μπορεί να καλυφθεί καθόλου από την ακροποσθία, τότε μπορεί να έχεις πάθει παραφίμωση και θα πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθείς άμεσα σε έναν γιατρό ουρολόγο-ανδρολόγο, γιατί αυτή η κατάσταση μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά. Βέβαια, αν μιλάμε για κάτι τέτοιο λογικά πρέπει να πονάς όλο αυτό το διάστημα.

Αν πάλι όταν το πέος σου είναι σε χαλάρωση, η βάλανος σου καλύπτεται στο μεγαλύτερο μέρος της από την ακροποσθία και αποκαλύπτεται πλήρως μόνον όταν είσαι σε στύση τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ν' ανησυχείς, γιατί αυτή είναι η φυσιολογική  λειτουργία κατά την αντρική διέγερση. Η διαφορά που βλέπεις οφείλεται στο ότι όσο ήσουν παρθένος η ακροποσθία σου δεν ήταν τόσο ελαστική ώστε να επιτρέπει την πλήρη αποκάλυψη της κεφαλής του πέους.

Περισσότερα για τη λειτουργία των οργάνων του αναπαραγωγικού σου συστήματος θα μάθεις διαβάζοντας το άρθρο του WomenOnly "Τα μυστήρια της αντρικής ανατομίας", το οποίο θα σου λύσει όλες τις σχετικές απορίες.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ