ΠΡΟΒΛΗΜΑ | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
19:03
30/1/2012

ΠΡΟΒΛΗΜΑ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ΟΣΦΠ

Τελευταία δεν έχω καθόλου στύση. Τι να κάνω για να ικανοποιήσω και τη σύντροφο μου;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

 

Είμαι 52 χρόνων και τελευταία δεν έχω καθόλου στύση. Τι να κάνω για να ικανοποιήσω και τη σύντροφο μου;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητέ μου, πριν απ' οτιδήποτε, άλλο η απώλεια της στύσης σου θα πρέπει να σε θορυβήσει γιατί σημαίνει πιθανότατα την αρχή κάποιου σοβαρού προβλήματος με το καρδιαγγειακό σου σύστημα και θα πρέπει να λειτουργήσει για σένα σαν προειδοποιητικό καμπανάκι.

Άρα, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι ένα γενικό τσεκ-απ κι από εκεί και πέρα να φροντίσεις να θεραπεύσεις άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας μπορεί να εντοπιστεί.

Έτσι, θα θωρακίσεις τον οργανισμό σου και κατά πάσα πιθανότητα θα επανέλθει και η στύση σου. Αν όμως δεν επανέλθει και στο επιτρέψει ο γιατρός σου (κάτι απολύτως απαραίτητο), μπορείς να δοκιμάσεις το θαυματουργό μπλε χαπάκι (κοινώς Viagra), το οποίο έχει σώσει πάρα πολλές σχέσεις από το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Γραμμή στον γιατρό και όλα τα άλλα θα διορθωθούν από μόνα τους, ή έστω, με μια μικρή βοήθεια. Σε κάθε περίπτωση, είναι κρίμα τόσο νέος να στερείσαι τις χαρές της ζωής... Καλή τύχη!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ