Πρηξιμο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
8:30
12/5/2013

Πρηξιμο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
sos

Μετα απο καθε μου επαφη εχω τεραστιο πρηξιμο στην κλειτοριδα μου και στα χειλη του κολπου μου και με καει πολυ οταν πηγαινω τουαλετα...

Θεια Λουκια μου... Εχω ενα τεραστιο προβλημα. Μετα απο καθε μου επαφη εχω τεραστιο πρηξιμο στην κλειτοριδα μου και στα χειλη του κολπου μου και με καει πολυ οταν πηγαινω τουαλετα... Βοηθησε με σε παρακαλω οσο πιο γρηγορα μπορεσεις... Ευχαριστω πολυ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, είναι σαφές ότι έχεις μολυνθεί από κάτι, πιθανότατα από μύκητες και θα χρειαστείς κάποια θεραπεία. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι καλλιέργεια κολπικού υγρού σε μικροβιολογικό εργαστήριο και στη συνέχεια να πάρεις θεραπεία από κάποιον γυναικολόγο.

Αν δεν έχεις ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ή την οικονομική δυνατότητα να πας σε ιδιωτικό ιατρείο, αυτές οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν και στα εξωτερικά γυναικολογικά ιατρεία των δημόσιων νοσοκομείων με ελάχιστο κόστος.

Σε κάθε περίπτωση, είναι κάτι που πρέπει να φροντίσεις άμεσα, αφενός γιατί είναι κρίμα να υποφέρεις άδικα και αφετέρου γιατί αυτές οι μολύνσεις, παρότι δεν είναι σοβαρές σε πρώτη φάση, μπορεί να επεκταθούν και επηρεάσουν τη γενικότερη υγεία σου ή ακόμη και τη γονιμότητα σου στο μέλλον.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ