Πως να τις βγαλω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:35
8/1/2013

Πως να τις βγαλω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μ.

Eχω καποιες ελιες, μια στη μεση -μεγαλη που δεν καλυπτεται- και μια στο μπουτι –καπως μικροτερη. Eχω τρομερο κομπλεξ...

Συγχαρητηρια θειουλα μου για τις απαντησεις σου και συγχαρητηρια σε ολους τους συντελεστες του Womenonly! Eχω καποιες ελιες, μια στη μεση -μεγαλη που δεν καλυπτεται- και μια στο μπουτι –καπως μικροτερη. Eχω τρομερο κομπλεξ... Δεν μου αρεσουν καθολου. Πως μπορω να τις βγαλω; Σε

παρακαλω θειουλα μου απαντησε μου...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καταρχήν πρέπει σ' ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια εκ μέρους όλων των συνεργατών του WomenOnly. Έπειτα θα σου πω ότι θα πρέπει να απευθυνθείς σε δερματολόγο, γιατί μόνον αυτός είναι αρμόδιος να κρίνει κατά πόσο οι ελιές σου μπορούν να αφαιρεθούν και με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει αυτό. Η απόφαση αυτή εξαρτάται τόσο από τον τύπο της ελιάς, το μέγεθος της, αλλά και το ακριβές σημείο στο οποίο βρίσκεται.
Γενικότερα, οι ελιές αφαιρούνται είτε με καυτηρίαση, είτε με λέιζερ, είτε χειρουργικά, μετά από τοπική αναισθησία στο ιατρείο και θα έχεις ξεμπερδέψει μέσα σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες της διαδικασίας καθορίζονται πάντα από τον εκάστοτε γιατρό και τις επιλογές του.
Απευθύνσου λοιπόν, είτε σε κάποιον ιδιώτη γιατρό, είτε στα εξωτερικά ιατρεία ενός μεγάλου κρατικού νοσοκομείου που διαθέτει δερματολογικό τμήμα και ζήτα να σε καθοδηγήσουν σχετικά.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ