Πονος στο κεφάλι του πεους | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
15:41
22/7/2014

Πονος στο κεφάλι του πεους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
μ.κ

Ενα βράδυ πριν με πιάσει ο πόνος είχα επαφή με τη κοπέλα μου.

Γεια σας, ειμαι 30 χρονών και από χθες έχω έντονους πόνους στο κεφαλάκι του πέους χωρίς να υπάρχει κάποιο σημάδι η στίγμα. Πρέπει να ανησυχώ; Μου συμβαίνει πρώτη φορά. Εν τω μεταξύ ένα βράδυ πριν με πιάσει ο πόνος είχα επαφή με τη κοπέλα μου. Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητέ μου, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να νιώθεις πόνο στο κεφάλι του πέους, αλλά σπανίως πρόκειται για κάτι σοβαρό. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, πρόκειται για κάποιον ερεθισμό εξαιτίας έντονου σεξ ή τριβής κατά τον αυνανισμό. Επίσης μια πιθανότητα είναι και η αλλεργία στο υλικό του προφυλακτικού -σε αυτή την περίπτωση, διάλεξε ένα προφυλακτικό από σιλικόνη.

Όπως κι αν έχει, ο πόνος οφείλει να υποχωρήσει μέσα στις επόμενες δυο-τρεις μέρες και εξαφανιστεί εντελώς μέσα σε μια εβδομάδα -με την προϋπόθεση να απέχεις από το σεξ αυτό το διάστημα, εννοείται.

Αν βέβαια δεις ότι ο πόνος επιμένει ή εμφανιστούν κι άλλα συμπτώματα (πρήξιμο, εκκρίσεις, εξανθήματα) καλό θα ήταν να συμβουλευτείς έναν ουρολόγο-ανδρολόγο, για να σε εξετάσει και να εκτιμήσει κατά πόσο υπάρχει λόγος περαιτέρω διερεύνησης.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ