Πόνοι χαμηλά | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
12:57
25/11/2013

Πόνοι χαμηλά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Νατάσα

Kατά διαστήματα π.χ. 3 φορές το χρόνο με πιάνει ένας πόνος πολύ δυνατός στη μήτρα, σε σημείο να μην μπορώ να κουνηθώ...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα θεία Λουκία, ήθελα καιρό να σου γράψω αυτό το μήνυμα για ένα θέμα που με έχει προβληματίσει πολύ αυτές τις μέρες. Γενικά εγώ στην περίοδο δεν είχα ποτέ πόνους δεν ένιωθα τίποτα απολύτως, κατά διαστήματα π.χ. 3 φορές το χρόνο με πιάνει ένας πόνος πολύ δυνατός στη μήτρα, σε σημείο να μην μπορώ να κουνηθώ για περίπου ένα λεπτό. Δεν έδωσα γενικά σημασία διότι θεώρησα πως είναι απλές συσπάσεις, αλλά τον τελευταίο χρόνο είναι πολύ πιο συχνές και κρατάει περισσότερο ο πόνος. Μίλησα με τη μητέρα μου και θα επισκεφτώ άμεσα ένα γυναικολόγο, αλλά φοβάμαι. Τι μπορεί να είναι; Σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου ελπίζω να μου απαντήσεις!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νατάσα μου, όπως μου τα λες έχω την εντύπωση ότι ο πόνος που νιώθεις προέρχεται από συσπάσεις του εντέρου κι όχι από τη μήτρα σου, καθώς αυτά τα δύο όργανα "γειτονεύουν" μεταξύ τους κι εύκολα ο πόνος μπορεί να σε ξεγελάσει. Άλλωστε, το γεγονός ότι πονάς σε άσχετες φάσεις, δηλαδή εκτός περιόδου, συνηγορεί στο ότι δεν μάλλον πρόκειται για γυναικολογικό θέμα.

Ούτως ή άλλως όμως, θα κάνεις πολύ καλά να επισκεφτείς τον γυναικολόγο σου, αφού ένας έλεγχος μια φορά τον χρόνο επιβάλλεται για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο, πιστεύω ότι τη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα θα σου τη δώσει ένας παθολόγος, ή γαστρεντερολόγος αφού είναι πιθανότερο οι πόνοι να προκαλούνται από εντερικές διαταραχές οι οποίες αν αποδειχτεί ότι δεν έχουν παθολογική βάση, συχνά οφείλονται σε αυξημένο στρες.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ