Πόνοι στην κοιλιά | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
20:15
4/11/2013

Πόνοι στην κοιλιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Χριστίνα

Περίπου μετά από μια βδομάδα που μετακόμισα εδώ, ξεκίνησα να έχω κάποιους πόνους στην κοιλιά. Οι πόνοι αυτοί μοιάζουν με τους πόνους της περιόδου ή με τους πόνους που έχουμε όταν έχουμε γαστρεντερίτιδα...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία καλησπέρα. Είμαι 27 χρονών και πριν ένα μήνα μετακόμισα στο Κάϊρο όπου εργάζομαι για μια μη κυβερνητική οργάνωση. Το πρόβλημα μου είναι ότι περίπου μετά από μια βδομάδα που μετακόμισα εδώ, ξεκίνησα να έχω κάποιους πόνους στην κοιλιά. Οι πόνοι αυτοί μοιάζουν με τους πόνους της περιόδου ή με τους πόνους που έχουμε όταν έχουμε γαστρεντερίτιδα. Στην αρχή θεώρησα ότι έφταιγε το γάλα επειδή έπινα κάθε μέρα έχοντας δυσανεξία στην λακτόζη. Ακόμα και όταν σταμάτησα να πίνω γάλα, οι πόνοι συνεχίστηκαν και συνεχίζονται ακόμα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Μαγειρεύω μόνη μου και πίνω εμφιαλωμένο νερό, μιας και η ποιότητα του νερού της βρύσης δεν είναι καλή. Να σημειώσω ότι ούτε δυσκοιλιότητα έχω. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Συγγνώμη για το μακροσκελές γράμμα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χριστίνα μου, οι πόνοι στην κοιλιά εκτός από τη διατροφή είναι και συχνό σύμπτωμα αυξημένου στρες, κάτι που δικαιολογείται κατά την περίοδο προσαρμογής μας σε ένα νέο, πρωτόγνωρο περιβάλλον. Αν πρόκειται για κάτι τέτοιο και δεν έχεις άλλα συμπτώματα, όπως διάρροιες ή στομαχικές διαταραχές, τότε λογικά ο πόνος θα υποχωρήσει μόλις προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα, εκτός από το νερό που πίνεις, θα πρέπει να προσέχεις και την κατανάλωση νωπών φρούτων και λαχανικών τα οποία μπορεί να προκαλέσουν ευπάθεια στα έντερα. Βλέπεις, αν τα τοπικά γεωργικά προϊόντα ποτίζονται με ακάθαρτο νερό, μπορεί να έχουν μολυνθεί από κάτι για το οποίο ο οργανισμός σου δεν έχει αντισώματα και έτσι σου προκαλεί αυτές τις ενοχλήσεις (γι' αυτό σε πολλά μέρη οι ξένοι αρρωσταίνουν, ενώ οι ντόπιοι μπορεί να μην παθαίνουν τίποτα).

Καλύτερα λοιπόν ν' αποφεύγεις να τρως αμαγείρευτα όσα φρούτα και λαχανικά δεν είναι εγγυημένης ποιότητας, γιατί το απλό πλύσιμο τους δεν αρκεί.

Αν βέβαια, παρά την προσαρμογή της διατροφής σου μετά από λίγες μέρες οι πόνοι επιμείνουν, ή χειροτερέψουν, ή παρουσιάσεις κι άλλα συμπτώματα, τότε είναι προτιμότερο ν' απευθυνθείς σε κάποιον γιατρό της δικής σας ή άλλης φιλανθρωπικής αποστολής και να ζητήσεις τη γνώμη του, καθώς σίγουρα θα είναι εξοικειωμένος με ανάλογα προβλήματα και θα μπορούσε να σου συστήσει κάποια αγωγή που να σε απαλλάξει από το πρόβλημα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ