Πονάω οταν τελειωνω | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:57
20/8/2012

Πονάω οταν τελειωνω

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
depi

Τη στιγμή που ερχομαι σε οργασμό πονάω στην δεξιά μου μεριά στη θεση της ωοθήκης.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή Λουκία, όταν κανω σεξ με τον άντρα μου, δεν έχω κάποιο πρόβλημα κι όλα είναι μια χαρά. Τη στιγμή που ερχομαι σε οργασμό όμως πονάω στην δεξιά μου μεριά στη θεση της ωοθήκης. Παλιότερα δεν πόναγα . Επίσης έχω παρατηρήσει ότι πονάω στο στήθος σε πολλά μέρη, δεν μπορώ να καταλάβω αν πιάνω κάτι .... Τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ντέπι μου, καλό θα ήταν να επισκεφτείς κάποιον γυναικολόγο ο οποίος είναι ο πλέον αρμόδιος για να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Κανονικά, δεν πρέπει να πονάς σε καμιά φάση κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά όπως περιγράφεις τον πόνο το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κάποιο μυικό σπασμό. Επίσης, ο πόνος στο στήθος συνήθως οφείλεται στις ορμονικές μεταβολές κατά τη διάρκεια της περιόδου, ενώ για τον ίδιο λόγο μπορεί να εμφανιστούν και κάποια παροδικά γρομπαλάκια.

Με άλλα λόγια, τίποτα απ' τα δύο δεν είναι ανησυχητικό. Ωστόσο, τα γυναικολογικά είναι θέματα που δεν πρέπει ν' αφήνουμε στην τύχη τους και γι' αυτό φρόντισε να βάλεις στο πρόγραμμα σου το ετήσιο ραντεβού με τον γιατρό σου ώστε να έχεις πάντα το κεφάλι σου ήσυχο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ