Πολυανθεκτικο στελεχος | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
19:59
9/11/2011

Πολυανθεκτικο στελεχος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ισμηνη

Ο αντρας μου λογω ενος ατυχηματος νοσηλευεται. Εκει κολλησε πολυανθεκτικα, καπως ετσι μας τα ειπαν.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπερα θεια Λουκια, εχω ψαξει παντου και δεν βρισκω τι ειναι τα πολυανθεκτικα. Ο αντρας μου λογω ενος ατυχηματος νοσηλευεται. Εκει κολλησε πολυανθεκτικα, καπως ετσι μας τα ειπαν. Το στελεχος αυτο μου ειπαν μεταδιδεται μεσω ουρων κ αιματος μονο και θελω να ρωτησω με τα φιλια ανταλλαγη σαλιων, μπορει να μεταδοθει; Με την αφη; Και τι μπορει να προκαλεσει;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ισμήνη μου, ο άντρας σου έχει κολλήσει μια νοσοκομειακή λοίμωξη, επειδή ο οργανισμός του έχει καταπέσει λόγω του ατυχήματος. Αυτές οι νοσοκομειακές λοιμώξεις οφείλονται σε ιούς που κάποια στελέχη τους, δηλαδή κάποιες ποικιλίες τους γίνονται ιδιαίτερα ανθεκτικές στα φάρμακα. Ο λόγος που αυτοί οι ιοί βρίσκονται στα νοσοκομεία είναι επειδή εκεί χρησιμοποιούνται πολλά αντιβιοτικά και ισχυρά απολυμαντικά, αλλά οι συγκεκριμένες ποικιλίες τους τα έχουν "συνηθίσει" και δεν μπορούν να τις σκοτώσουν. Γι' αυτό και τα στελέχη αυτά λέγονται πολυ-ανθεκτικά, γιατί αντέχουν πολύ.

Η μετάδοση αυτών των ιών γίνεται συνήθως μέσα από τις αναγκαίες ιατρικές πρακτικές στην νοσηλεία των ασθενών (οροί, καθετήρες, κ.λπ.) και από τους νοσηλευτές που τους μεταφέρουν άθελα τους, από τον έναν ασθενή στον άλλον. Ωστόσο, όσο δεν έρχεσαι σε επαφή με τα ούρα ή το αίμα του άντρα σου κι εφόσον γενικότερα έχεις καλή υγεία, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι ότι θα κολλήσεις από τη φροντίδα του και την τρυφερότητα που του δείχνεις. Συνέχισε να τον περιποιείσαι λοιπόν, όπως έκανες μέχρι τώρα, εκτός κι αν οι γιατροί σού πουν ότι δεν πρέπει.

Σου εύχομαι να τον δεις ν' αναρρώνει γρήγορα και πολλή, καλή δύναμη μέχρι τότε!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ