Πολλά υγρά | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:48
5/9/2012

Πολλά υγρά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Τίνα

Aναγκάζομαι να φοράω συνέχεια σερβιετάκι και να το αλλάζω τακτικά γιατί λερώνεται αρκετά. Έχω πάει κατά καιρούς σε αρκετούς γυναικολόγους και δεν έχουν βρει τίποτα σχετικό.

 

Σχεδόν κάνα χρόνο από όταν μου ήρθε περίοδος απέκτησα μόνιμα κάποια λευκά-κίτρινα υγρά που αρκετές φορές μυρίζουν άσχημα και είναι αρκετά μπορώ να πω. Έτσι αναγκάζομαι να φοράω συνέχεια σερβιετάκι και να το αλλάζω τακτικά γιατί λερώνεται αρκετά. Έχω πάει κατά καιρούς σε αρκετούς γυναικολόγους και δεν έχουν βρει τίποτα σχετικό. Μόνο ότι έχω πολυκιστικές ωοθήκες και παίρνω αντισυλληπτικά χάπια για νορμάλ περίοδο. Είχα δοκιμάσει ένα καλοκαίρι να κόψω τα σερβιετάκια, πλενόμουν τοπικά πολύ συχνά και έβαζα μία αλοιφή που μου είχε δώσει γυναικολόγος. Αλλά τίποτα. Τι να κάνω που δεν φεύγουν; Τώρα είμαι 21 και είναι κουραστικό και αντιαισθητικό.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τίνα μου, μπορεί να έχεις πάει σε γυναικολόγους αλλά μάλλον δεν έχεις κάνει καλλιέργεια κολπικού υγρού για να εντοπίσεις από που προέρχονται αυτά τα υγρά, τα οποία όπως περιγράφεις τα πράγματα είναι πάρα πολλά για να είναι φυσιολογικά.

Κανονικά, μπορεί κατά τη διάρκεια του κύκλου να έχουμε λίγο περισσότερα υγρά σε κάποιες φάσεις, αλλά όχι και τόσο πολλά που να απαιτούν διαρκώς σερβιετάκια. Άρα λοιπόν, πρέπει πρώτα να κάνεις καλλιέργεια κι αφού βγει το αποτέλεσμα να ξαναπάς στον γυναικολόγο και να ζητήσεις θεραπεία.

Διαφορετικά, αν η καλλιέργεια δεν δείξει κάποια μόλυνση, τότε ίσως να πρέπει να ζητήσεις από τον γιατρό σου να σου αλλάξει θεραπεία για τις πολυκυστικές ωοθήκες γιατί μπορεί τα αντισυλληπτικά να μην είναι κατάλληλα για σένα και να πρέπει να πάρεις κάποιο πιο εξειδικευμένο φάρμακο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ